Home » Eten bij Invitez, voortreffelijke praktijkrestaurants!
Eten bij Invitez

Eten bij Invitez, voortreffelijke praktijkrestaurants!

In mijn stories op Instagram hebben volgers het al vaker voorbij zien komen: de praktijkrestaurants van de International Hotel & Management School van het ROC Mondriaan. De school waar mijn zoon Bodhi zijn opleiding volgt. Ik ben natuurlijk bevooroordeeld maar kan je absoluut aanraden er een keer te gaan eten. Eten bij Invitez is super goed en betaalbaar!

Invitez

Invitez

Invitez is het The Hague Hospitality Experience Centre van de school. Het omvat drie compleet verschillende restaurants, een kleinschalig en sfeervol hotel, een bar en diverse zalen. Invitez is gelegen aan de Koningin Marialaan 9 in het Haagse Bezuidenhout, op loopafstand van station Den Haag Centraal. Heerlijk eten met voortreffelijke bediening voor een super lage prijs. Wat wil je nog meer?

ROC Mondriaan

Bodhi doet op het ROC Mondriaan de opleiding manager/ondernemer horeca. Eens in de zoveel weken moet hij hiervoor praktijk volgen in een van de restaurants (keuken of bediening), in het hotel of in de banqueting. En dan gaan wij er natuurlijk eten! Je kunt kiezen uit drie verschillende restaurants met elk een eigen opzet en menu.

Eten bij orchard

Eten bij Invitez: Imagine

In restaurant Imagine hanteren ze het concept ‘shared dining’. In drie gangen krijg je allerlei verrassende wereldgerechten op tafel die je met elkaar kunt delen. Een driegangen menu kost € 11,50 voor de lunch en € 19,50 voor diner. Wij hebben hier nu twee keer gegeten en beide keren was voortreffelijk! We kregen zelfs een welkomstcocktail.

Eten bij Invitez

Eten bij Invitez: Orchard

Restaurant Orchard is ‘onderweg naar vegan’. Altijd op zoek naar verrassende producten, biedt dit restaurant verrassende gerechten en presentaties met ‘groen’ in de hoofdrol en een stevig accent op eerlijk en lokaal. Een driegangen diner kost er € 15,00. Voor de lunch kun je kiezen uit diverse opties (elk € 5,95 en een soepje vooraf € 2,00). Op de site kun je het menu van die week inzien.

Eten bij Invitez

Eten bij Invitez: Classique

Classique is het luxe-restaurant van ROC Mondriaan met een Frans/Mediterrane keuken. Je kunt hier lunchen voor € 11,50 en dineren voor € 19,50. Op de site kun je het menu van die week inzien, de lunch wordt van het diner menu afgeleid. Een bijpassend wijnarrangement boek je al voor € 9,50

Heb jij al eens in een praktijkrestaurant gegeten?

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*