Home » Social Deal voor een schijntje: 5-gangendiner bij Papermoon
Social Deal voor een schijntje: Papermoon

Social Deal voor een schijntje: 5-gangendiner bij Papermoon

Een geslaagde avond uit eten gaan is niet alleen afhankelijk van de kwaliteit van het eten. De manier waarop het eten geserveerd wordt, de ambiance van het restaurant en het enthousiasme en vriendelijkheid van het bedienend personeel: het draagt allemaal bij aan de totaalbeleving. En die is meer dan geslaagd bij Papermoon in Voorburg. Met Evita genoot ik er van een 5-gangendiner, een Social Deal voor een schijntje!

Social Deal voor een schijntje: Papermoon

Social Deal voor een schijntje

We gingen voor een culinair 5-gangendiner van de chef. Volgens de site van Social Deal ‘prachtige gerechten met originele combinaties van smaken en producten’. Normaal gesproken kost dit 5-gangendiner € 42,50, met de deal krijg je 53% (!) korting en betaal je nog maar € 20,00 euro.

Na een uitgebreide en geslaagde shopsessie in de gezellige Herenstraat in Voorburg streken we bepakt en bezakt neer bij restaurant Papermoon. Waar het gezellig en warm was. Onder het genot van een droge witte wijn en warm brood met boter en zeezout konden we even lekker bijkomen en opwarmen. Het was koud buiten!

Social Deal voor een schijntje: Papermoon

Schilderijtje

De eerste van de vijf gangen was wat je noemt een goed begin! De tartaar van zalm met handgerolde quinoa, zoetzure komkommer, rivierkreeftjes, groene erwtjes en yuzu was tongstrelend lekker, zowel qua smaak als structuur. En is het geen schilderijtje op je bord? Ik vind het altijd leuk als gerechten mooi gepresenteerd worden op even mooi servies.  Daar weten ze bij Papermoon wel raad mee.

Social Deal voor een schijntje: Papermoon

Vis en vlees

De tweede gang bestond uit een heerlijk stukje kabeljauw met gegrilde venkel en schuim van venkel. Een lekker en licht gerechtje. De perfecte opmars voor gang drie, mijn absolute favoriet van de avond: 24 uur gegaard buikspek op een bedje van romige zuurkool en een jus met truffel. Mag ik hier volgende keer gewoon een heel groot bord van krijgen?!

Social Deal voor een schijntje: Papermoon

Altijd ruimte voor een toetje!

Het personeel is super vriendelijk en we kletsten wat af over wijn, de beste gin-tonics en het gebruik van yuzu. Ondertussen werd gang vier geserveerd, en ging Evita over op een heerlijke rode wijn. De perfecte begeleider van dit behoorlijk bord vol rood rundvlees en gegrilde groente, meer dan ik op kon.

Social Deal voor een schijntje: Papermoon

Gelukkig heb ik altijd ruimte voor een toetje. En wat voor één! Dit pure chocoladetaartje met een bodem van peer en een garnering van gelei van bloedsinaasappel en kaneelijs was een heerlijke smaakexplosie. Heb nog net mijn bord niet schoongelikt….Of eigenlijk toch wel.

Social Deal voor een schijntje: Papermoon

Heerlijke avond voor een topprijs

Voor vijf glazen (goede!) wijn en twee koffie met heerlijke madeleines rekenden we nog € 31,95 af. Met recht een heerlijke avond voor een topprijs.

Boek ook deze Social Deal voor een schijntje, geldig (ook in het weekend!) vanaf het moment van aankoop t/m 29 april. Er is ook een deal voor een 3-gangendiner (€ 16) en een 4-gangendiner (€ 18,00). Maar geloof me, meer is in dit geval altijd beter!

Restaurant Papermoon
Herenstraat 175
Voorburg

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*