Home » Nutteloze pakjes en zakjes uit de supermarkt #23
Nutteloze pakjes en zakjes

Nutteloze pakjes en zakjes uit de supermarkt #23

De laatste aflevering van deze rubriek is alweer meer dan een jaar geleden (11 maart 2022) online gekomen! Zijn er gewoon niet zo heel veel nutteloze pakjes en zakjes meer bij gekomen? Of zie ik ze gewoon niet? Ik ben vast ook wat milder geworden met de jaren haha. Zoals altijd geldt mijn disclaimer: ik vind deze pakjes en zakjes nutteloos, maar als jij er blij van wordt of het handig vindt, be my guest!

Nutteloze pakjes en zakjes

Nutteloze pakjes en zakjes

Euroma pureersoep

Ik snap dit product daadwerkelijk niet. Is pureersoep soep? Kun je er soep mee maken? Nee ook dat niet. De website leert dat het kruidenmix is voor soep. Ik citeer: wil je dit gerecht maken? Haal de volgende ingrediënten in huis en scan de qr-code op de verpakking voor de bereiding: 400g pompoenblokjes, 2 winterwortels, 2 rode uien, 1 verse gember (2 cm), 1 stokbrood. Alles moet je dus nog kopen, behalve de (veel te dure) kruiden. En kun je er dan alleen deze soep mee maken? Of kun je de kruiden ook in een ander soepje gooien. Zoveel vragen…..

Nutteloze pakjes en zakjes

Euroma stamppot

Euroma herhaalt dit grapje ook met stamppot uit een potje. Ik citeer wederom: wil je dit gerecht maken? haal de volgende ingrediënten in huis en scan de qr-code op de verpakking voor de bereiding: 800g snijbonen 1 rookworst 125g uitgebakken spekjes 800g aardappelen 1 eetlepel roomboter. Voor 3,85 heb je dus eigenlijk alleen maar 65 gram specerijen die je waarschijnlijk ook wel in je keukenla hebt liggen (zwarte peper, nootmuskaat, mosterd, kaneel). 

Nutteloze pakjes en zakjes

Grand’Italia ovensaus lasagne

Maar liefst € 4,19 moet je neertellen voor de speciale ovensaus lasagne van Grand’Italia. Koop liever een blik Mutti polpa en bak een uitje en een paar teentjes knoflook. Hetzelfde, maar dan goedkoper en lekkerder!

Nutteloze pakjes en zakjes

Oil & Vinegar eizout

Dat smaakmakers als kruiden en specerijen ware moneymakers zijn, blijkt ook weer uit dit speciale potje zout voor op je eieren. De toevoeging van wat zwarte peper, paprika- en uienvlokken maken van dit zout bijna goud, met een prijs van 121,90 de kilo! 

Nutteloze pakjes en zakjes

Oesters in blik

Oesters in blik. Wat moet ik hier nou nog over zeggen. Gewoon niet doen Xenos. Gewoon niet doen!

Eerdere afleveringen van nutteloze pakjes en zakjes lezen?

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*