Home » Crowdbutching: Koopeenvarken.nl

Crowdbutching: Koopeenvarken.nl

Ben je geen vegetariër maar heb je wel hart voor dieren? Eet je het liefst vlees afkomstig van varkens die en fijn leven vol modderbaden, ruimte en goed voer hebben gehad? Dan is koopeenvarken.nl misschien wel iets voor jou!

Koopeenvarken.nl

Crowdbutching

Via de website koopeenvarken.nl koop je een deel van een varken dat op dat moment nog lekker buiten rondscharrelt. Als het gehele varken is verkocht, wordt het geslacht en krijg je een pakket thuisgestuurd met daarin verschillende producten. Een pakket kost € 99,95 en bevat maar liefst 7,85 kilo vlees (goed voor 28 maaltijden) . Gemiddeld kost het vlees dan per persoon per maaltijd € 1,78, het bewijs dat biologisch varkensvlees niet duur hoeft te zijn.

Vleespakket

In het vleespakket zit onder meer gehakt, varkensmedaillons, rollades, twee soorten worst, speklapjes, karbonades, ongepaneerde schnitzels en hamlapjes. De producten zijn (zonder schaaltjes) geseald waardoor het minder ruimte in de vriezer inneemt. Het vleespakket wordt geleverd in heel Nederland en gratis thuisbezorgd in de Randstad.

De varkens van koopeenvarken.nl zijn zogenaamde Heldervarkens, een ras uit de Nederlandse achterhoek. De varkens hebben voldoende ruimte om te spelen en te rennen, zowel binnen als buiten. Ze eten gezonde zaken als (biologische) granen, stro en gemalen maïs. Bovendien mogen ze langer groeien, tot een gewicht van dik 90 kilo. En dat is niet alleen fijn voor de varkens, die kwaliteit van leven komt ook de smaak van het vlees ten goede.

Liever rundvlees? Kijk dan eens op www.koopeenkoe.nl

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*