Home » Televisie stijlvol in je interieur verwerken
televisie in je interieur

Televisie stijlvol in je interieur verwerken

In vrijwel ieder huishouden is wel een televisie te vinden, al kijken ook steeds vaker mensen tv op hun laptop of tablet. Televisies zijn de laatste jaren alleen maar groter en platter geworden. Vooral door het formaat is zo’n apparaat soms best een sta in de weg. Op deze manieren kun je de televisie stijlvol in je interieur verwerken:

televisie stijlvol in je interieur

De televisie in je interieur verwerken door ‘m op te hangen

Plat tegen een muur neemt je televisie het minste ruimte in beslag. Met een tv ophangbeugel kun je zo heel eenvoudig de televisie in je interieur verwerken. Er zijn ook beugels die je kunt draaien en kantelen, zodat je geen last hebt van lichtinval en vanuit diverse hoeken in de kamer toch een goed beeld hebt. Met een kabelgoot kun je de kabels netjes uit het zicht wegwerken. 

Werk de televisie weg uit je interieur!

In een kast waarin je de televisie kunt wegwerken (deurtjes dicht, tv weg!) neemt de televisie een veel minder prominente rol in in je interieur. Zoek op ‘dichte tv-kast’, er is voor iedere interieurstijl wel een kast te vinden. Ook kun je dergelijke kasten op maat laten maken. Helemaal luxe is een tv-lift laten inbouwen in een lage kast. Met één druk op de knop komt je tv omhoog of laat je ‘m weer verdwijnen uit je interieur!

televisie stijlvol in je interieur

Verf de muur donker

Door de muur waaraan je tv hangt donker te verven, springt de televisie minder in het oog. En het is ook rustiger voor je ogen!

Maak een kunstwerk van de televisie in je interieur

Je kunt de televisie natuurlijk ook juist wel laten opvallen door ‘m als een kunstwerk te presenteren. Zo zijn er televisies die lijken op een (digitale) fotolijst die (eigen of meegeleverde) foto’s of schilderijen naar keuze vertonen. De tv heeft een sensor en gaat alleen aan wanneer er iemand in de ruimte is. Zo kost het geen extra energie.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*