Home » Upgrade je keuken!
keukenverlichting

Upgrade je keuken!

Is je keuken wel aan vernieuwing toe maar laat je portemonnee dat niet toe? Op onderstaande vijf manieren geef je weer wat nieuw elan aan je keuken zonder een kapitaal uit te geven. Upgrade je keuken met deze handige tips!

Upgrade je keuken

Vervang de handgrepen

Een simpele maar toch opvallende manier om je keukenkastjes een geheel nieuwe uitstraling te geven! Ga bijvoorbeeld voor stoer met leren handgrepen of juist romantisch met porseleinen bloemen. Gouden grepen geven een luxe uitstraling, met brons krijg je meer een retro sfeer. The sky is the limit!

Plaats een extra keukenkast

Ook altijd te weinig opbergruimte? Of heb je graag extra werkruimte? Plaats een extra keukenkast en creëer op die manier een gezellige plek om op te bergen, te werken en te eten. In dit geval is op een buffetkast (uit de serie ‘moove’) een opzetkast geplaatst. Deze kast heeft 3 legplanken, een kookboek- of tabletstandaard, een keukenrolhouder en ook nog een stopcontacthouder en een USB-poort. Door er een bartafel aan toe te voegen ontstaat er een compleet nieuwe en gezellige plek in (of bij) je keuken!

Upgrade je keuken

Kies een andere kraan

Iets eenvoudigs als een nieuwe kraan kan een flinke upgrade aan je keuken geven. Ga bijvoorbeeld voor design of zo’n handige semi-professionele kraan met sproeier!

upgrade je keuken

Geef de wand een nieuw (gedurfd) kleurtje

De meeste keukens hebben door de tegels op de wand niet veel ruimte om te verven. Daarom is dit bij uitstek dé plek om te experimenteren met een gedurfd kleurtje. Ook leuk om dan je keukenaccessoires en -textiel te matchen met deze kleur. Zo maak je er een mooi en kleurrijk geheel van. Ga in de keuken wel voor vochtbestendige- en afwasbare verf.

keukenverlichting - upgrade je keuken

Verlichting

Naast het feit dat je met goede verlichting sfeer kunt bepalen kan een mooie lamp ook echt een eyecatcher in je keuken zijn. En licht is natuurlijk functioneel, wel zo handig als je aan het koken bent. Kies de lamp voor de sfeer die je wilt creëren, van industrieel tot romantisch. 

Deze blogpost betreft een samenwerking. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*