Ik heb al meerdere recepten voor fudge op mijn blog staan. Van heerlijke lemon meringue fudge tot drop fudge. Dat maak je eenvoudig van o.a. gecondenseerde melk. Maar alleen met gecondenseerde kokosmelk maak je deze fantastische bountyfudge Bounty Ik ben sowieso fan van Bounty, en dan vooral de pure. Die […]
Zoet
Homemade lekkernijen van Zuster Evie
Ik denk dat bijna iedere lezer van dit blog wel kan beamen: homemade is altijd lekkerder! Maar helaas heeft niet iedereen de tijd of vaardigheid om zelf in de keuken aan de slag te gaan. Enter de homemade lekkernijen van Zuster Evie, die met dit geweldige initiatief tevens het meest […]
3 x madeleines: klassiek, pumpkin spice en matcha
Ken je dat, dat je kasten uitpuilen van de bakvormen? Maar dat je toch steeds weer nieuwe koopt? Toen ik laatst tegen deze mooie compacte siliconen vorm voor madeleines aanliep moest ik die wel meenemen. Die had ik immers nog niet? Ik maakte drie heerlijke versies: de klassieke madeleines, pumpkin spice […]
Noga met pistachenoten en cranberries
Zelf noga maken is een beetje als toveren of scheikunde. Met een heleboel suiker, slechts één eiwit en smaakmakers naar wens maak je zelf dit heerlijke snoepgoed. En een suikerthermometer, die is eigenlijk ook wel onmisbaar. Maar dan heb je wel je eigen noga met pistachenoten en cranberries gemaakt! Suikerthermometer […]
Tartelettes met mango en kokos
Het is alweer een poosje geleden dat ik heb meegedaan met de maandelijkse foodblogswap. Een initiatief waarbij je een recept maakt van een andere foodblogger. Iets met vakantie en druk enzo. Maar deze maand had ik er weer zin in! Ik mocht iets maken van de blog van de blog […]
No bake mokkataart
Ik ben eerlijk gezegd niet zo’n taarteter. Ik maak graag een ouderwetse appeltaart en doe een moord voor een stukje millionaires shortbread of een lemon meringue tartellette. Maar daar blijft het dan ook wel bij. Ik vind bijvoorbeeld de smaak van mokka heerlijk maar een mokkataart veel te zwaar en […]