Home » Homemade lekkernijen van Zuster Evie
Homemade lekkernijen van Zuster Evie

Homemade lekkernijen van Zuster Evie

Ik denk dat bijna iedere lezer van dit blog wel kan beamen: homemade is altijd lekkerder! Maar helaas heeft niet iedereen de tijd of vaardigheid om zelf in de keuken aan de slag te gaan. Enter de homemade lekkernijen van Zuster Evie, die met dit geweldige initiatief tevens het meest mama-vriendelijke bedrijf van Nederland is!

Homemade lekkernijen van Zuster Evie

Zuster Evie

Bij Zuster Evie kunnen mama’s (maar ook papa’s) zich aansluiten als zelfstandig franchise ondernemer. Een mooi initiatief om naast het ouderschap toch zelfstandig te kunnen blijven werken naast de zorg voor het gezin. Als Zuster kun je immers zelf je werktijden indelen. Er zijn inmiddels 40 zusters en één broeder die thuis – volgens authentiek recept – de lekkernijen maken. Naast het steunen van lokaal ondernemerschap werkt Zuster Evie ook nog eens CO2 neutraal. Voor alle lokale kilometers die de zusters rijden, make zijn een bedrag over aan Natuurmonumenten. Zij zorgen voor de natuur in de buurt, lokaal. Waar iedereen er lokaal ook van kan genieten!

Homemade lekkernijen van Zuster Evie

Homemade lekkernijen van Zuster Evie

De homemade lekkernijen van Zuster Evie zijn opgedeeld in drie productcategorieën. Puike Potten, Toffe Toetjes en Zalige Zoetigheden. De producten zijn bij ruim 1000 lokale verkooppunten verkrijgbaar vanaf € 4,00. De verpakkingen springen er echt uit, het zijn leuke én lekkere cadeautjes om te geven (en te krijgen!). Ik licht er aantal uit:

Homemade lekkernijen van Zuster Evie

Puike Potten

De Puike Potten zijn luxe cadeaus geïnspireerd op de voorraadkast van de huisvrouw uit de jaren 60. Toen was zelf bakken en inmaken heel normaal en dagelijkse kost. Zuster Evie maakt van de Puike Potten (er zijn er meer dan 30!) leuke cadeautjes en vult alle potten met de hand. Denk aan warme chocolademelk, brownie– of broodmix!

Zalige Zoetheden

De Zalige Zoetheden bestaan uit huisgemaakt snoepgoed, op de ouderwetse manier gemaakt met de creativiteit van nu. Denk aan fudge uit koperen ketels, en met de hand geroerd volgens recept van de Amerikaanse Emelyn Battersby Hartridge uit 1886. De chocolademelk is gebaseerd op het familierecept van eigenaresse Eline Tromp-Vrielink.

Tijdens een persevent heb ik de fudge en hakhoning geproefd en ik kan je vertellen: dat smaakt naar meer. Heel veel meer!

Homemade lekkernijen van Zuster Evie

Verkoopadressen Zuster Evie

Voor verkoopadressen zoek je hier de zuster op in jouw provincie. Volg de zuster op Facebook, daar vind je steeds een recent overzicht van de verkoopadressen bij jou in de omgeving. Steun een zuster en maak jezelf of een ander blij en koop je kerstcadeautjes dit jaar bij Zuster Evie!

Ik ben voor het event van Zuster Evie uitgenodigd. Lees voor meer informatie mijn disclaimer

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*