Home » 6 x de lekkerste Moederdag recepten
Moederdag recepten

6 x de lekkerste Moederdag recepten

Ook de liefde van de vrouw gaat door de maag. Dus hoe kun je nu beter je moeder tonen hoeveel je van haar houdt, dan door iets lekkers voor haar te bakken! Als het dan ook nog eens in hartvorm is, dan maak je echt wel duidelijk hoe lief je haar vindt! Dit zijn de zes lekkerste Moederdag recepten!

Moederdag recepten in hartvorm

Moederdag koektaart

Koektaart

Voor Wehkamp maakte ik deze koektaart in hartvorm. Gedecoreerd met o.a. taartdecoratie en hartvormige bonbons. Het recept vind je hier.

Frambozen kwarktaart met meringue

Frambozen kwarktaart

Een zelfgemaakte kwarktaart is sowieso al lekker. En maak je ‘m in hartvorm en decoreer je ‘m met frambozen en meringue, dan heb je de perfecte Moederdag taart! Ga naar het recept voor frambozen kwarktaart.

Eenhaps bladerdeeg gebakjes

Eenhaps bladerdeeggebakjes

Mijn moeder’s favoriete gebakje is een bladerdeegschelp met vruchten, en dan nog het liefste aardbeien. Dus maakte ik voor haar deze schattige eenhaps bladerdeeggebakjes met aardbeien en slagroom. Ga naar het recept voor eenhaps bladerdeeggebakjes.

Moederdagcadeaus: koekjes

Glas in lood koekjes

Super leuk om samen met kinderen te bakken, want helemaal niet zo moeilijk als het misschien lijkt. Voor de vulling van ‘glas’ gebruik je rode zuurtjes. Ga naar het recept voor glas in lood koekjes.

Zoete hartjes pizza

Zoete hartjes pizza

Heb jij weleens een zoete (dessert) pizza gegeten? In Italië is bijvoorbeeld de pizza met Nutella heel populair. Ik maakte deze hartvormige pizza met witte chocolade, blauwe bessen en marshmallows. Smullen! Ga naar het recept voor zoete hartjes pizza.

roze meringue lollies

Roze meringue lollies

Niet helemaal in hartvorm, maar wel met hartjes erop. Heerlijke zoete roze meringue lollies! 

Meer hartvormige inspiratie zien? Wellicht vind je nog leuke ideetjes voor Moederdag recepten in dit artikel met Valentijnsrecepten!

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*