Home » Energieboost met het Coffee mask van The Body Shop!
Coffee mask The Body Shop

Energieboost met het Coffee mask van The Body Shop!

Zeg je koffie, dan zeg je Anne-Marie! Geen dag begint goed zonder een heerlijke espresso (of twee). Lekker rustig op de bank, terwijl ik de krant lees of door Instagram scroll op de iPad. En ook voor mijn huid is er nu een koffie energieboost met het Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask van The Body Shop! Ik testte dit Coffee mask uit.

gezond gelukkig cappuccino

Coffee mask

Ik ben echt een ochtendmens. Maar ook als je dat niet bent (of juist dán) kun je wel energieboost gebruiken. Koffie is van oudsher de ideale oppepper. Om te drinken, maar ook om je gezicht te ‘voeden’. Dit masker bevat dan ook een mix van koffiebonen en (Community Trade-)sesamolie uit Nicaragua, sheaboter en cacaoboter uit Ghana en biologische rietsuiker uit Paraguay.

Coffee mask

Cafeïneshot

Geef je vermoeide huid een cafeïneshot met dit geurige en verwarmende masker. Laat 5-10 minuten inwerken en spoel dan – met ronddraaiende bewegingen – af met warm water. Je huid krijgt door de lichte scrub een frissere teint, minder onzuiverheden en een uitgeruste uitstraling.

Coffee mask The Body Shop

Gezonde gloed

Ik heb het masker nu een aantal keer geprobeerd en ik kan zeggen dat ik nu al fan ben! De heerlijke geur, de fijne scrub en de gezonde gloed die het mijn huid geeft. Het maakt het koffiemomentje in de ochtend eigenlijk dubbel zo lekker! Ik gebruik het masker 2-3 keer per week.

Coffee mask The Body Shop

Community Trade-sesamolie

De Community Trade-sesamolie in dit coffee mask is ingekocht bij de Juan Francisco Paz Silva Cooperative (JFPS) in het noorden van Nicaragua. JFPS heeft acht scholen gebouwd, milieuacties op scholen ondersteund en 30 waterprojecten opgezet die schoon drinkwater bieden aan meer dan 5000 mensen. De handel met The Body Shop heeft ook bijgedragen aan de bescherming van het milieu via de financiering van gemeenschapsprojecten. Hierbij worden de boeren getraind in biologische landbouwtechnieken en waterbesparende maatregelen.

Het Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask kost € 20,00 en is vanaf deze maand verkrijgbaar bij The Body Shop.

Ik heb voor deze blogpost product(en) toegestuurd gekregen. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

2 Comments

  1. Wat leuk! Ik ben erg benieuwd. Ik ga zelf binnenkort een roze (!) kleimasker uitproberen. Staat je leuk hoor dit soort foto’s (serieus! Ik houd daar wel van). Voelde het helemaal niet ‘prikkelig’ of iets dergelijks aan?

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*