Home » The Bodyshop special editions: Cool Cucumber and Zesty Lemon
The Bodyshop special editions

The Bodyshop special editions: Cool Cucumber and Zesty Lemon

Vroeger – wanneer ik als tiener iets te lang in de zon had gelegen – legde mijn moeder plakjes komkommer op mijn verbrande schouders. En dat werkte heerlijk verkoelend! Hetzelfde effect heeft ook de verfrissende Cool Cucumber lijn van The Bodyshop special editions!

The Bodyshop special editions

The Bodyshop Special Editions

Het mooiste aan deze The Bodyshop special editions serie? De Cool Cucumber en Zesty Lemon producten worden gemaakt van het sap van komkommers en citroenen die de ‘verkeerde’ vorm hebben en daardoor niet kunnen worden verkocht in de supermarkt. Knobbelige citroenen en te kromme komkommers krijgen zo een nieuwe bestemming. No waste dus! Daarnaast ruiken beide lijnen verrukkelijk zomers.

Body yoghurt

In de Cool Cucumber lijn vind je een handcrème, een body yoghurt, en shower gel en een body butter. In de Zesty Lemon lijn zit een body yoghurt, een body scrub en een showergel. Vooral de body yoghurts zijn favoriet in de zomer. Het is super vochtregulerend, heeft een lekkere lichte en frisse textuur en trekt supersnel in. Bovendien voelt je huid heerlijk koeler aan na gebruik. Kom maar door met die zwoele zomeravonden.

Koude komkommersoep met kokos en feta

Verbrand!

En als je je dan toch niet goed genoeg had ingesmeerd met zonnebrandcrème, dan hoef je vanaf nu dus niet meer te klungelen met schijfjes komkommer. Die kun je dan mooi gebruiken voor dit zomerse koude komkommersoepje met kokos en feta!

En hoewel je anders zult verwachten, is scrubben juist dé manier om je mooie zongebruinde kleur te behouden. Je verwijdert dode huidcellen waardoor je pigment beter tot z’n recht komt en je egaler bruint.

The Bodyshop special editions

Snel scoren maar!

Het betreffen special editions, dus wees er snel bij! De producten zijn zowel online als in de winkel verkrijgbaar en kosten respectievelijk:

Body yoghurt, € 10,00
Body butter, € 16,00
Shower gel, € 7,00
Handcreme, € 5,50
Body scrub, € 18,00

Ik heb deze producten toegestuurd gekregen. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Plaats nu op Pinterest:

Pinterest pin The Bodyshop

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*