Home » De Grote Hamersma wijncursus
De Grote Hamersma wijncursus

De Grote Hamersma wijncursus

Een online cursus waarbij je je ‘huiswerk’ thuisbezorgd krijgt. Geen droge lesstof maar vloeibare! Een pro worden door heel veel te proeven… Ik heb het over de Grote Hamersma wijncursus, het leukste cadeau voor de feestdagen. Ook voor jezelf!

korte wijncursus van wijnklas

Online wijncursus met ‘huiswerk’

De Grote Hamersma wijncursus is een online wijncursus die je in 12 hoofdstukken met video’s helpt je wijnkennis te vergroten. Zodat je – in de supermarkt, bij de slijter of in het restaurant – weet welke wijn je moet kiezen en wat jij wel of niet lekker vindt. Het vloeibare cursusmateriaal – in de vorm van negen flessen wijn – wordt gratis bij je thuisbezorgd. Wijnen die Harold Hamersma zelf al heeft geproefd en door hem dermate lekker zijn bevonden dat ze ook een plekje verdienen in De Grote Hamersma.

De GroteHamersma® Wijnproefessional diploma

Je test je kennis online via 120 multiple choice vragen, verdeeld over verschillende thema’s. Heb je een voldoende, dan wacht je nog een mooie bonus. Niet alleen ontvang je het officiële De Grote Hamersma® Wijnproefessional diploma (staat schitterend boven je flessenrek), maar vanaf dat moment kun je als nieuw gecertificeerd Wijnproefessional je eigen proefnotities op De Grote Hamersma met alle andere wijnliefhebbers delen.

De Grote Hamersma wijncursus

De Grote Hamersma wijncursus

De Grote Hamersma wijncursus kost € 159,00. Ook heel leuk om cadeau te doen met de feestdagen! Je ontvangt dan een mooie cadeaubon met cadeaucode. Bij de start van de cursus worden de flessen wijn direct thuisgestuurd. Negen flessen wijn die beoordeeld en goed bevonden zijn door De Grote Hamersm: sauvignon blanc uit Touraine, Franse chardonnay, pinot grigio uit het Italiaanse noorden, cava uit Spanje, een fijne rosé, een beste bio bordeaux, Chileense pinot noir, tempranillo uit zijn land van oorsprong en malbec uit Argentinië.

De Grote Hamersma wijncursus

Over De Grote Hamersma

De Grote Hamersma proeft, beoordeelt en beschrijft de beste wijnen die er in Nederland te koop zijn op www.degrotehamersma.nl. Deze zijn geselecteerd uit de meer dan 8000 wijnen die jaarlijks worden ingezonden door supermarkten, slijterijketens en (online) wijnspeciaalzaken. 

Ik heb voor dit artikel de cursus ontvangen. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*