Home » Bloggers essentials on the go
bloggers essentials: telefoon

Bloggers essentials on the go

In januari blog ik alweer vier jaar. Vier jaar! In die tijd heb ik veel meegemaakt en geleerd. En ook veel blunders begaan. Een fototoestel vergeten bijvoorbeeld, of een telefoon met lege accu. Dat soort dingen gebeuren mij gelukkig niet meer. Vandaag geef ik je een overzicht van de zogenaamde bloggers essentials on the go. De spullen die iedere blogger bij zich moet hebben tijdens een event of restaurantbezoek!

iPhone X

iPhone X

Nu bedoel ik natuurlijk niet dat je persé de nieuwste van de nieuwste telefoon moet hebben. Al heeft dat natuurlijk wel zijn voordelen. Want: betere camera, betere accu. Ik doe het nog met een oudje, maar ik ga in december definitief de iPhone X kopen. Een en al scherm, waanzinnige cameramogelijkheden (twee camera’s en scherptediepte, yes!), en gewoon een lust voor het oog. Okay, okay, ik ben Apple fan.

bloggers essentials: fotocamera

Fotocamera

Hoewel mijn telefoon straks een goede camera heeft, heb ik toch ook altijd mijn Canon G5X bij me. Ik kan daar namelijk ook mee vloggen. Niet dat ik dat al vaak doe (check mijn eerste vlog!) maar dat zou ik wel vaker willen. Daarnaast is het gewoon een super goede camera. Ik heb nog niet echt goede foto skills, maar ik heb wel gemerkt dat een goede camera het halve werk is!

bloggers essentialsExtra accu en oplaadkabel

Fijn hoor, dat je alles op je telefoon kunt doen. De hele dag door appen, social media bekijken, foto’s maken… Maar sinds ik ook een Apple watch heb en dus doorlopend bluetooth gebruik is mijn telefoon wel snel leeg. En dat zal met de iPhone X wellicht niet anders zijn. Daarom heb ik altijd een extra accu bij me. Wel zo handig. En een oplaadkabeltje natuurlijk!

bloggers essentials: notitiebo

Notitieboek en pen

Lekker old skool! Omdat snelle notities maken makkelijk is en omdat ik een zwak heb voor mooie notitieboekjes. Ik heb er zo wel 10 in mijn la liggen, de een nog leuker dan de ander. Leuke quote erop, kek kleurtje, this blogger is ready to go! Vooral HEMA heeft hele leuke en betaalbare boekjes in de collectie.

bloggers essentials: visitekaartje

Visitekaartjes

Ook best old skool, maar oh zo handig. En je leert op ieder event toch weer heel wat mensen kennen. Die je wellicht in de toekomst nog eens kunnen helpen. Of bedrijven waarmee je graag in contact wil blijven. Visitekaartjes zijn niet duur om te laten maken tegenwoordig en het staat gewoon netjes en professioneel.

bloggers essentials: telefoon

Leesbril en doekje

Ik heb er lang niet aan willen geloven maar ik moet er toch echt aan: een leesbril. De kleine lettertjes, ik zie ze echt niet meer… En voor die bril heb ik dan ook een doekje, waarmee ik gelijk af en toe de lens van de camera van mijn telefoon schoonmaak (met de iPhone X straks 2x!). Je wilt niet weten wat voor een verschil dat kan maken in je foto’s!

Welke bloggers essentials heb jij altijd bij je? En mis je nog iets in dit rijtje? Ik krijg graag tips!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met T-Mobile. Lees voor meer informatie mijn disclaimer.

Tags

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

4 Comments

  1. heb altijd mijn vlogcamera bij mij en mijn iPhone !!

  2. Ja bloggers essentials, love it! Ik neem dit ook allemaal mee. En natuurlijk mijn make up tas, om bij te werken 😉 Wat een te lief visitekaartje heb jij zeg met die garde <3

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*