Home » Re-wild your world: goed doen met The Bodyshop kerstcollectie!
Cadeauzakjes - The Body Shop

Re-wild your world: goed doen met The Bodyshop kerstcollectie!

Ik ben fan van The Bodyshop. Vanwege de kwaliteit van hun heerlijke producten, de mooie verpakkingen en om het verhaal erachter. Hoogepunt van het jaar is voor mij altijd The Bodyshop kerstcollectie. Wat worden de nieuwe geuren en hoe zien de verpakkingen eruit? Dit jaar voegt The Bodyshop ook nog eens een fantastisch goed doel toe aan de kerstcollectie: met alle aankopen help je om ruim 10 miljoen m2 bos te herstellen!

The Bodyshop kerstcollectie

De nieuwe kerstcadeaucollectie is een ode aan de betoverende zinnestrelende geuren en texturen van een winters bos. En met de cadeaus doe je niet alleen jezelf of een ander plezier, maar bied je ook bedreigde natuur en dieren een kans op een nieuw leven. De verwachting is namelijk dat 68% van de wereldbevolking in 2050 in een stad woont en dat 230 miljoen hectare bos verdwenen zal zijn, als er geen actie wordt ondernomen.

re-wild your world

Re-wild your world

Met alle aankopen die je t/m december bij The Bodyshop doet – klein of groot – help je mee om 10 miljoen vierkante meter bos in Engeland en Armenië te beschermen en herstellen. The Bodyshop wil hiermee – via het project World Bio-Bridges Mission – de biodiversiteit over de hele wereld vergroten. Het doel is om tegen 2020 maar liefst 75 miljoen vierkante meter leefgebied te beschermen en herstellen, ook wel re-wilden.

Hieronder een persoonlijke selectie van de mooiste kerstcadeau’s. Koop ze voor jezelf of een ander en werk mee aan een mooiere en groenere wereld!

Olivia the owl - The Body Sho

Olivia the owl – € 18,00

Een prachtig blik in de vorm van een uil, gevuld met douche- en badproducten met de geuren van aardbei en kokos. Na gebruik verandert Olivia in een spaarpot!

Body butter trio - The Body Shop

Body butter trio – € 12,00

Kun je niet kiezen uit de drie nieuwe kerstgeuren (Peppermint Candy Cane, Berry Bon Bon of Vanilla Marshmallow) bodybutters? Neem dan deze cadeauverpakking met drie mini’s! Een grote verpakking kost € 16,00

Born lippy - The Body Shop

Born lippy butterfly € 14,00

Een gevleugeld cadeu met vijf lippenbalsems. Wie wil dat nou niet cadeau krijgen?

Adventskalender - The Body Shop

24 days of the enchanted advent calender € 50,00

De originele populaire adventskalender met 24 verrukkelijke cadeautjes.

Cadeauzakjes - The Body Shop

Community Trade-cadeauzakjes

De zakjes met vrolijke opdruk zijn met de hand gemaakt van 100% natuurlijke jute door The Body Shop’s community trade-partner Teddy Exports in India. Kies je zakje, vul met het favoriete product en strik er een lint om heen. Er zijn ook gevulde zakjes, zoals deze met mini’s van de kerstgeur pepermint candy cane voor € 20,00.

Ben jij ook fan van The Bodyshop kerstcollectie? Wat lijkt jouw de lekkerste kerstgeur? Ik ga voor pepermint candy cane!

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*