Naast het feit dat zeewier ontzettend lekker is, is het ook nog eens hét ingrediënt van de toekomst. Lekker, duurzaam en gezond, wat wil je nog meer? Dat dachten ook Anne Fleur Sanders en Anya van de Wetering, die met ‘Proef de zee’ ook jou aan het koken met zeewier […]
Nieuwste berichten
Techniekmuseum Sinsheim en Speyer (Duitsland)
Wanneer wij op doorreis zijn naar Oostenrijk of Italië lassen wij altijd een leuke tussenstop in Duitsland in. De vakantie begint immers op het moment dat we van huis wegrijden, Al een aantal keer hebben we nu het Techniekmuseum in Sinsheim en Speyer bezocht. Een aanrader voor het hele gezin! […]
My happy life mei 2019
Van mij had deze maand wel wat zonniger mogen zijn, wat jullie? Hopelijk gaat juni dat helemaal goed maken! Mijn maand begon natuurlijk hartstikke goed met een heerlijke vakantie in Oostenrijk en Duitsland. En het was wederom een drukke maand met veel gezelligheid en lekker eten! Ik voel me gezegend met […]
Voorronde Duurzame Masterchef Den Haag
Onlangs was ik gevraagd om te jureren bij de Duurzame Masterchef Den Haag competitie op de school van mijn zoon Bodhi. Duurzame Masterchef Den Haag is een jaarlijks terugkerende kookwedstrijd tussen diverse Haagse vmbo-scholen. Ook het Wellant College Madestein doet hier aan mee. En het team van Bodhi is door […]
Digital Diner Detox challenge
Als ik heel eerlijk ben – en ik durf het eigenlijk bijna niet te zeggen – eten wij best vaak met het bord op schoot op de bank. Terwijl de één een boek leest, de ander met een iPad Youtube-filmpjes kijkt en de tv aanstaat. Lekker gezellig! En het stomme […]
Adembenemend Rome #3 en recept kaasmandje en limoncello
Door gastblogger Dieneke van der Waal – (lees ook het verslag van dag 1 en dag 2 in adembenemend Rome). De echte bezienswaardigheden van Rome liggen relatief gezien niet zo ver van elkaar vandaan. Dus met een paar lekker lopende schoenen kom je heel eind. Maar wil je nog iets meer van […]