Ik vond de serie over de trends in eten en drinken van de afgelopen decennia zo ontzettend leuk om te maken dat ik het gewoon jammer vond klaar te zijn. Nu kan ik niet in de tijd reizen maar – met behulp van de herinneringen van mijn (schoon)ouders én natuurlijk […]
Nieuwste berichten
Open lasagne pastasalade met hüttenkäse, gerookte forel en paprika
Samen met de andere ‘insiders’ van Uit Pauline’s keuken ging ik onlangs aan de slag met de Hüttenkäse uitdaging. De opdracht? Maak een gerecht met de aan jou toegewezen producten. Daarnaast mocht je nog een tweede recept aanleveren, uiteraard met gebruik van hüttenkäse en onder het motto #lekkerlicht. Vandaag mijn […]
Creatief met Enjoya paprika #2
Vandaag het tweede deel van de ‘collegiale creaties’ met de heerlijke Enjoya paprika (kijk hier voor de andere Enjoya recepten). Het was ook echt leuk om te zien dat iedereen er iets anders mee gemaakt had. Wel opvallend vaak gevuld, maar dat is ook niet zo gek als je met […]
Melvita bijenlunch & urban beekeeping
Op een zonnige vrijdagmiddag ging ik op uitnodiging van Melvita honing naar Amsterdam voor een heerlijke bijenlunch en een introductie op urban beekeeping. Dit keer niet als blogger maar omdat ik had meegedaan aan een prijsvraag op Facebook (receptje met honing) en had gewonnen! Ik besloot gezellig mijn vader uit […]
Veelzijdige Enjoya paprika’s: gevuld met risotto of in een pastasalade
Onlangs mocht ik een hele doos Enjoya paprika ontvangen. Twaalf enorm grote en prachtige Enjoya paprika’s, met een prachtige rood-gele kleur. Een gloednieuwe variant op de markt! Paprika’s zijn altijd eerst groen. Als ze rijp worden veranderen ze van kleur, welke hangt af van het ras. In Nederland kenden we […]
Foodbucketlist derde kwartaal 2015
Time flies when you’re having fun. Een waarheid als een koe! Ik kook en bak wat af, en toch lijkt mijn verlanglijst van gerechten die ik nog een keer wil maken alleen maar te groeien! Tijd dus voor de foodbucketlist derde kwartaal! Van de foodbucketlist van het tweede kwartaal heb […]