Ken je het concept ‘fun cooking’? Dat is eigenlijk eten (of drinken) bereiden met speciale apparaten. Denk bijvoorbeeld aan een wafelijzer, een donutmaker, een popcorn- of een suikerspinmachine! Niet de apparaten voor gebruik van alledag, maar wel om een feestje te maken van het weekend, een verjaardag of (kinder)feestje! Ik […]
Nieuwste berichten
Fantastische Nikkei cuisine bij Blueblood!
De Nikkei-keuken is de naam van de Japans-Peruviaanse keuken. Wist je dat Peru het land is waar de op één na grootste Japanse gemeenschap van de wereld woont? Brazilië is overigens het grootste land. Mijn eerste kennismaking met de Nikkei cuisine bij restaurant BlueBlood was onvergetelijk! Sushi meets ceviche & […]
Big Mac taco’s
Mijn zoon gaf ze een 10, en at er drie achter elkaar. Geloof me, dit wil je proberen! Ik heb het over Big Mac taco’s. Misschien wel de ultieme TexMex combi? Denk knapperige verse taco, sappige smash burger en natuurlijk de onvolprezen Big Mac saus! Big Mac Index Big Mac […]
10 x recepten met citroen
Ik ben niet echt een zoetekauw. Wanneer ik bak dan zijn recepten met citroen vaak favoriet. Het geeft net even dat frisse aromatische tintje aan een gerecht of baksel! Ik heb dan ook flink wat recepten met citroen op mijn blog staan. Zoete baksels maar ook hartige recepten! Recepten met […]
5 inspirerende tips voor een landelijke keuken
Ben jij toe aan een nieuwe keuken? De landelijke keuken is nog steeds een trend! Een landelijke inrichting is tijdloos en goed te combineren met andere stijlen, zoals modern of bohemien. Met deze vijf tips creëer jij eenvoudig een landelijke keuken. Snuffel bij de kringloopwinkel Een landelijke keuken heeft een […]
Boekreview ‘Het zal nooit meer kaviaar zijn’
Ik hou van het lezen van thrillers en ik hou van koken. Dan moest ik het boek ‘Het zal nooit meer kaviaar zijn‘ wel goed vinden! En dat was gelukkig ook zo. Een heerlijke en spannende roman, waar je trek van krijgt! Marja West en Anna Bontekoe Het boek is […]