Home » My happy life april 2024
My happy life april 2024

My happy life april 2024

April was voor mij gezien een relatief rustig maandje. Ik had wel veel opdrachten voor mijn blog en een flink aantal schrijfopdrachten voor een vaste klant voor wie ik nieuwsbrieven en artikelen schrijf, dus relatief veel tijd doorgebracht achter de computer. Mijn werkkamer bevindt zich aan ons balkon, dus zodra het zonnetje schijnt, gaat de balkondeur lekker open. Met Buster aan mijn voeten typ ik er dan vrolijk op los! Maar april doet wat hij wil, dus was het wel erg veel regen en wind deze maand. Heerlijk als je een hond hebt….Dit was my happy life april 2024.

My happy life april 2024

My happy life april 2024

We hakten deze maand de knoop door over de vakantie. Bodhi gaat voor het eerst niet meer mee en voor Buster is het fijner om lekker bij zijn oppasgezin te blijven. Dus besloten we om weer eens in de zomer naar ons geliefde eiland La Palma te gaan. We boekten weer een prachtige villa met zwembad, vliegtickets voor twee weken in juli en – omdat Bodhi toch niet mee gaat – een flitsende cabriolet. Ik verheug me nu al om uren te toeren over het eiland in een open auto! We zijn nu allemaal YouTube filmpjes aan het kijken om nog nieuwe dingen te ontdekken op het eiland. Voorpret is zo leuk!

We brachten weer eens een gezellig bezoekje aan Emmen, naar mijn schoonzusje, neefjes en mijn schoonmoeder. Peter deed wat klusjes voor zijn moeder (die met haar 84 jaar nog steeds op zichzelf woont!) en ik maakte een lekkere wandeling door het bos met Buster en mijn schoonzus. Fijn als je zoiets achter je huis hebt liggen!

We verkochten Bodhi’s eenpersoonsbed via Facebook Marktplaats én kochten een tweepersoons Auping spiraal op Marktplaats. Kostte ons uiteindelijk maar 50 euro! Nu nog een matras, jezus wat zijn die dingen duur zeg! Ik ga er maar even vanuit dat Bodhi zijn moeders verhalen online niet leest. Het is namelijk een verrassing voor hem! We gaan – voor hij eind juni twee weken terugkomt – zijn kamer verven, nieuwe vloerbedekking leggen, een tweepersoonsbed dus en wat nieuwe meubeltjes. Van een kinderkamer naar een mannenkamer!

Soufflé van mango

Ik maakte alvast receptjes voor Koningsdag en Moederdag, de soufflé van mango staat inmiddels online!

Mijn zusje kwam gezellig een dagje bijkletsen en shoppen uit mijn kledingkast. Ik heb door mijn lange samenwerking met Wehkamp zoveel kleding, en gelukkig hebben we dezelfde maat. Ik een opgeruimde kast, zij een nieuwe garderobe!

Koningsdag moest Peter helaas de hele dag werken. Ik bezocht even de vrijmarkt in Loosduinen maar het was zulk slecht weer dat ik voor de rest van de dag lekker thuis ben gebleven.

Restaurant Novi Amsterdam

Bloguitjes

Met vriendin Mariska reden we naar Amsterdam om te gaan eten bij Italiaans restaurant Novi. Deze opent eind april aan de Middenlaan. Het parkeren ging niet helemaal vlekkeloos (bij het uitstappen bleef ik haken aan de riem van mijn tas en buitelde ik zo vanuit de auto op de grond). De app waarmee we de garagedeur moesten openen werkte niet en ondertussen stonden er auto’s achter ons te claxonneren. Stress!!! Gelukkig maakte het avondje bij Novi alles weer goed want jeetje, wat hebben we lekker gegeten! We mochten maar liefst 13 gerechten van de kaart proeven, en alles was even lekker. Een aanrader!

Blogpost

De jaarlijkse aspergebox (met kneiterverse asperges, zo van het land) laat ik zoals ieder jaar bij mijn ouders bezorgen. Ik lust ze niet, en zij zijn er zo ontzettend blij mee! Van Ritter Sport kreeg ik een heerlijk pakket met maar liefst 12 verschillende repen. Ik neem er zeker een paar mee voor Bodhi.

Bij Prozis mocht ik weer een bestelling doen en kocht ik o.a. een crêpe maker en een aroma diffuser. Met de crêpe maker heb ik al heerlijke crêpes Suzette gemaakt, die komen in mei ergens online! Verder mocht ik weer leuke kleding bestellen bij Wehkamp tijdens de Fashion Days (die kast die raakt nooit leeg…), kreeg ik heerlijke zonneproducten van Lovea, een Dawn to dusk serum SPF50 en een pakket van Happy Earth met een oranje tintje!

RedBand

Van RedBand kreeg ik een super leuk pakket met snoep en een waterdichte JBL speaker. Aangezien die op Bodhi’s verlanglijstje stond gaat deze mee naar Berlijn. Inclusief de snoep, daar weet hij ook wel raad mee! Van Chillichans kreeg ik heerlijke zongedroogde en handgesneden noedels (normaal worden die gefrituurd). Echt wel next level lekkerder! En van Fazer Wilja kreeg ik een paar pakken haverrijst en tranenmix. Die zie je binnenkort nog wel terug in een recept.

Wehkamp & Co

Ik ben alweer voor het derde jaar Wehkamp ambassadeur en daar ben ik erg blij mee. Naast de leuke samenwerkingen word ik ook regelmatig verrast met een leuk pakketje, zoals deze om de lente te vieren. Zo origineel en attent!

My happy live mei 2024

Jaaaa, vandaag vertrek ik wederom naar Berlijn, om mijn allerliefste Bodhi te feliciteren met zijn 19e verjaardag! Ik ga samen met mijn moeder, en dit keer met de trein. We blijven t/m zondag. zo ontzettend veel zin in! En het wordt ook nog eens prachtig weer. Verder hoop ik dat het nu in Nederland toch ook echt lente wordt, zodat met Buster buiten lopen altijd een feestje is. Ik heb nog een leuk beauty event op de planning staan en een kunst event en eind van de maand wordt ik zelf alweer 56! Party time!

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*