Home ยป My happy life februari 2023
My happy life februari 2023

My happy life februari 2023

Vandaag begint de metereologische lente! Ik vind het al zo fijn dat het ’s morgens alweer eerder licht is, kan zo genieten van de zonsopgangen vanuit mijn woonkamer! Februari was misschien maar 4 weken lang maar ik deed een hoop! Kijk je mee in my happy life februari 2023?

Icoon

My happy life februari 2023

In het laatste weekend van januari pakten we nog een nieuw museum mee (had ik niet meer opgenomen in mijn maandoverzicht). Icoon is een museum voor minimalistische kunst en vormgeving in Hoek van Holland. Het is nog in aanbouw, en alleen op zondag geopend. Leuk om te combineren met een strandwandeling of lunch met een lekker visje!

Bier brouwen

Ik brouwden mijn eigen Weizen bier! Best een klus, maar wel heel leuk! Het bier heeft twee weken staan gisten en is een week geleden gebotteld. Nu nog 2-4 weken wachten voordat ik kan broosten met mijn eigen My happy kitchen Weizen. Ben benieuwd!

Bunk Utrecht

Met een aantal collega bloggers ging ik op ‘Workation’. Twee dagen sparren, brainstormen en werken aan onze blogs. Dat deden we in Bunk hotel Utrecht, waar we ook een nachtje mochten blijven slapen. Nuttige dagen, want het weekend daarna lanceerde ik mijn nieuwe website: My happy 50 plus life!

Ik heb altijd zoveel inspiratie, en wil eigenlijk nog over veel meer dingen schrijven dan die ik hier kwijt kan. Een tweede blog dus, en ik ben er helemaal blij mee! Op maandag, woensdag en vrijdag blijven hier nieuwe blogs online komen, op mijn andere blog wordt dat op dinsdag en donderdag. Kom je een kijkje nemen? Ook leuk als je nog (lang) geen 50 bent hoor!

Mijn blog voor Wehkamp van februari stond natuurlijk helemaal in het teken van Valentijnsdag! Peter nam voor mij twee flessen prosecco mee. Lief!

Met mijn schoonmoeder gingen we weer eens gezellig winkelen in Duitsland, het plaatsje Meppen is maar een klein half uurtje rijden vanaf haar huis. Heerlijk de Duitse supermarkt plunderen, mijn favoriete uitje!

Lente

Traditiegetrouw tel ik altijd vanaf januari af tot de lente. Die nu toch echt dichtbij aan het komen is. Vanaf vandaag nog maar 19 dagen.

Huishoudbeurs

Met mijn zusje ging ik naar de Huishoudbeurs. Vroeger deden we dat wel vaker. We hebben een ontzettend leuke dag gehad! De huishoudbeurs zelf vond ik best klein, na een uurtje of 2.5 hadden we alles wel gezien. 

Op de valreep van alle maatregelen kreeg Bodhi nog een keer corona en kon de week voor de voorjaarsvakantie niet meer naar school. Gelukkig was hij er niet echt ziek van en zijn Peter en ik dat ook niet geworden. We konden dan ook met een gerust hart nog gezellig een middagje naar Zaandam om de 77e verjaardag van mijn vader te vieren.

Hairextensions door Beauty by Roos

Bloguitjes

Zoals ik hierboven al schreef mocht ik komen logeren en dineren in het Bunk hotel in Utrecht. En dat was niet mijn enige hotelovernachting deze maand! Maar eerst mocht ik voor een samenwerking plaats nemen in de stoel van de salon van Beauty by Roos voor hairextensions! Een uitgebreide blog volgt binnenkort.

Weekendje Scheveningen

Mijn ‘prinsessenharen’ deden het goed op de foto in de whirlpool. Deze stond pontificaal in de hotelkamer van het Inntel Hotels Marina Beach Scheveningen waar ik een nacht ging verblijven samen met Bodhi. Dat uitzicht! En de kamer had ook nog een eigen panoramasauna. We hebben enorm genoten, zowel van het diner als de overnachting. De blog komt vrijdag online!

Blogpost

Qua post was het wat rustiger deze maand, dus Peter hoefde niet zoveel te klagen over kartonnen dozen hahaha. Ik kreeg het Delicious magazine over de Italiaanse winterkeuken (aanrader!), een suikerspinmachine (wordt vervolgd) en van Hallmark een mooie set kaarten en chocolade, in het kader van Nationale Complimentendag. Dat is namelijk vandaag! Maar eigenlijk is iedere dag een goede dag om een compliment te geven. Het kost niets en het doet zoveel. En natuurlijk kwamen er weer de nodige Wehkamp pakketjes, om content te maken voor blogs en Instagram!

Balkon zomerklaar maken

 

My happy life maart 2023

Voor maart staan er alweer wat leuke dingetjes op de planning. Een beauty event, een restaurant review en een reisbeurs. En ik hoop op de eerste zonnige momentjes op mijn balkon! Op Wehkamp komt in maart een blog van mijn hand online over het lenteklaar maken van je balkon. Nu al zin in!

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*