Home » My happy life januari 2024
My happy life januari 2024

My happy life januari 2024

Onze januari maand begon perfect, dansend op het dorpsplein van Los Lanos, genietend van de live band en het vuurwerk, al wijn drinkend uit een plastic beker. Gelukkig nieuwjaar! Het eind van de maand deden we nog een weekendje Berlijn en lieten Bodhi daar achter…. Lees je mij in My happy life januari 2024?

My happy life januari 2024

My happy life januari 2024

My happy life januari 2024

My happy life januari 2024

We hebben het weer enorm getroffen deze vakantie, iedere dag zon en een graadje of 23! De perfecte temperatuur wat mij betreft. Niet te heet, maar warm genoeg om in een t-shirt buiten te eten.

Leuke dingen doen op La Palma

We maakten o.a. een boottocht om walvissen en dolfijnen te spotten (geweldig), wandelden naar de Pirate Bay, lunchten en dineerden iedere dag buiten op een terras, en genoten van verse vis, papas arugadas en heel veel barraquito’s (dé Canarische koffie).

My happy life januari 2024

De terugreis was wel wat onstuimig! Door flinke mist kon ons vliegtuig niet landen op La Palma, en vloog daarom door naar Tenerife. Drie uur laten deden ze een nieuwe poging die gelukkig wel slaagde. Toen we echter eindelijk aan boord waren en gingen taxiën, kwam de piloot met de mededeling dat we – omdat de maximale vliegtijd bijna bereikt was – niet naar Amsterdam maar naar Faro in Portugal vlogen!

En dus zaten we vrijdagavond opeens in een enorm golfresort in Portugal. Alles was verder wel goed geregeld door Transavia. Met bustransfer, twee prachtige hotelkamers en gratis diner- en ontbijtbuffet. Zaterdagochtend vlogen we rond 10 uur door naar Schiphol, wat best nog stressvol was aangezien Peter die zaterdagmiddag een klus had. Gelukkig konden we hulptroepen inschakelen (bedankt papa en mama!) en kwam alles goed!

My happy life januari 2024

Buster had het heerlijk gehad bij mijn oom en tante maar ging echt compleet uit zijn dak toen hij ons weer zag. Zo lief!!!

10 jaar My happy kitchen

5 januari bestond mijn site 10 jaar. 10 jaar!! Ik schreef er een blog over.

Buster in de sneeuw

Er viel helaas maar weinig sneeuw hier in Den Haag. Maar van het beetje dat er lag heeft Buster enorm genoten!

Bodhi had nog een week examens en tussendoor moesten er enorme stapels contracten worden getekend voor zijn stageplek. Ook begonnen we zo langzamerhand met spullen verzamelen, eind van de maand vertrekt hij immers! Ook moest er nog van alles worden geregeld qua verzekeringen, studiefinanciering, OV etc. dus druk, druk, druk. Mijn blog schoof even naar een tweede plek, er kwamen wat mindere artikelen online. Komt wel weer!

Bodhi en Sebby

En dan kwam in de week van 15 januari ook nog eens zijn vriendin Sebby uit Texas een week logeren! Als verrassing had ik voor het weekend voor hen het mooie Inntel hotel in Zaandam geboekt, zodat ze nog Amsterdam en de Zaanse Schans konden gaan verkennen. En bij opa en oma langs!

Wij gingen dat weekend mijn vriendin Priya helpen met verhuizen, van een piepkleine bovenwoning naar een super mooi en licht appartement! 

Ik moest ook weer voor de jaarlijkse controle naar het ziekenhuis, nu twee jaar na mijn borstkankeroperatie. Een paar uurtjes na de mammografie werd ik al gebeld dat alles goed was, dus ook weer een opluchting!

Vrijdag was het dan eindelijk zover en vertrokken we in alle vroegte richting Berlijn.

My happy life januari 2024

Een koffer vol kleding en drie ‘overlevingspakketten (van ons, opa en oma en de buren), een grote tv en zijn Playstation, dat is zo’n beetje wat Bodhi meenam. Het appartement wat hij heeft gehuurd is helemaal gemeubileerd en van alles voorzien. Hij heeft een kamer met eigen badkamer en deelt de woonkeuken met drie anderen, studenten uit Colombia, India en Finland. Echt een prachtige plek, hartje centrum, op 5 minuten fietsen van zijn werk. Hij gaat stage lopen bij het Novotel Berlin Mitte.

My happy life januari 2024

We maakten er een gezellig weekend van, met toeristische uitstapjes en lekker eten! Zondag reden we weer terug, zonder Bodhi…..Oh wat ga ik ‘m missen maar ik gun hem een fantastische tijd in die mooie stad!

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door My Happy Kitchen & Lifestyle (@myhappykitchennl)

 

Bloguitjes

Januari is traditioneel altijd een rustige maand. Toch had ik er deze maand twee. Ik was uitgenodigd in de Foodhallen Den Haag. Gezellig gegeten met Sebby, Bodhi en Peter. Super handig dat je allemaal wat anders kunt eten als je dat wilt, van sushi tot pizza of rendang.

My happy life januari 2024

Ook was ik uitgenodigd om te komen eten bij BACK in de Haagse Molenstraat. Gezonde en lekkere maaltijden, om af te halen, te laten bezorgen of daar te eten. Ik probeerde de Promiscious Prawns en die was verrukkelijk!

In de media

En oja, ik stond ook nog op de website van In de buurt Den Haag en in het AD met mijn favoriete restaurants in Den Haag. Leuk hè!

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door My Happy Kitchen & Lifestyle (@myhappykitchennl)

 

Blogpost

Bodhi deed voor mij een super leuke unboxing video van Snackly box, zie het Instagram filmpje hierboven.

HAK

Ook kreeg ik nog de nieuwe bonen in pak van HAK (heel handig in twee formaten) en ben ik vanaf volgende maand ambassadeur van de Spaanse webshop Prozis, dus deed ik er mijn eerste bestelling. Neem zeker eens een kijkje op de site. Met de code HAPPYKITCHEN10 krijg je 10% korting op je bestelling. Ik bestelde o.a. een handige weegschaal met batterij die nooit leegraakt, een kookthermometer, pistachepasta (verslavend lekker) en hazelnoten crunch.

De post van Tony Chocolonely was wel erg grappig!

Tony Chocolonely

My happy life februari 2024

Ik wil februari echt even mijn rust pakken, januari was op alle fronten net even te stressvol. Gelukkig heb ik ook vrij weinig (nog) op de planning staan. Mijn vader en zusje zijn jarig en als het even kan gaan mijn zusje en ik weer gezellig samen naar de Huishoudbeurs. Ik wil aan de slag met wat leuke paas recepten en verder gewoon lekker veel tijd besteden met Peter en Buster. En Facetimen met Bodhi! Fijne februari!

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*