Home » My happy life juli 2023

My happy life juli 2023

Deze ‘my happy life juli 2023’ komt een beetje laat, uiteraard door onze vakantie naar India en Nepal. Ik dacht er eerst aan om juli bij augustus te trekken, maar ik ben bang dat het dan echt een enorme lap tekst gaat worden. Over de vakantie komt uiteraard ook nog een artikel (of meer), dus rond ik vandaag nog even netjes de juli maand af!

My happy life juli 2023

De voorbereidingen voor de vakantie bestond dit jaar helaas uit een heleboel stress. Lang verhaal kort: de online aanvraag voor het visum voor India werd voor Peter en Bodhi goedgekeurd en voor mij afgewezen. Ook een bezoek aan het consulaat in Den Haag bracht geen uitkomst, ik werd weggestuurd met de mededeling dat ik maar een afspraak moest maken (wachttijd twee weken) en toen het mij 1 week voor vertrek uiteindelijk lukte een afspraak te maken kreeg ik te horen dat de gemiddelde wachttijd voor een visum meer dan 5 werkdagen was….Ook mijn net gemaakte pasfoto’s werden geweigerd, ik moest zogenaamde vierkante foto’s hebben die ik ter plekke daar kon laten maken. Aan mijn gezicht kun je goed zien hoe ik met toen voelde…. Foto’s nooit meer nodig gehad, dus nu een leuke herinnering (NOT!)

Ik had al bijna besloten de reis te annuleren en dat Peter en Bodhi maar zonder mij moesten gaan, toen uiteindelijk mijn derde online visum aanvraag opeens goedgekeurd werd! Pas toen kon ik, minder dan een week voor vertrek, een beetje ontspannen en beginnen met pakken en nog wat spulletjes kopen. Pffff wat een onnodige stress.

Van der Valk

We reden naar het hoge noorden (Emmen) voor een gezellig bezoek aan mijn schoonmoeder, schoonzus en neefje. Waar we spontaan besloten gezellig uit eten te gaan bij Van der Valk. Heerlijke sliptongetjes met bearnaisesaus!

Reunie

Ik ben deze zomer alweer drie jaar weg bij De Haagse Hogeschool. Gelukkig was er in juli een super leuke reünie waar ik onwijs gezellig heb gekletst met de leukste oud collega’s!

Eten bij Priya

Zo zien we elkaar drie keer week en soms weken niet. Daarom ging ik vlak voor de vakantie nog even gezellig eten bij Priya, die deze heerlijke ragout met eend maakte.

FLFL

Bloguitjes

Met vriendin Mariska ging ik lunchen bij FLFL in het centrum van Den Haag. Ben niet echt fan van falafel maar moet eerlijk zeggen dat deze echt goed was. Ze maken de falafel iedere dag vers en dat proef je!

Het Hilton in Rotterdam bestond 60 jaar en dat werd gevierd! Na ontvangst met een cocktail kregen we een rondleiding door het hotel met op iedere plek bijpassende hapjes en drankjes. Zo kregen we kreeft en champagne in de enorme presidentiële suite (150 m2!), cocktails en burgers op het dak en chimichurri en wijn in de boilerroom! Een geweldige middag in een iconisch Rotterdams hotel.

Later die week mocht ik weer komen opdraven in Rotterdam. De Euromast lanceerde de intelligent vertigo vloer in de euroscoop. Op 185 meter hoogte verandert de vloer van melkglas naar transparant. Te eng? Iedere zitplaats heeft een knop waarmee je de vloer weer ondoorzichtig kunt maken! Zie de reel die ik plaatste op Instagram.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door My Happy Kitchen & Lifestyle (@myhappykitchennl)


Daarna hup door naar Warmond voor een hilarisch leuke avond bij Madness minigolf, een combi van selfie museum en minigolf. Ook hiervan maakte ik een leuke reel!

 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door My Happy Kitchen & Lifestyle (@myhappykitchennl)

 

Wehkamp tafel

Blogpost

Voor mijn maandelijkse Wehkamp Instagrampost besloot ik in plaats van kleding nu eens voor wat anders te gaan. Het werd dit prachtige tafelkleed met servetten, 12-delig roze servies en de #-onderzetter. Gaaf he! De servetringen maakte ik zelf, van een in vieren geknipte wc-rol beplakt met schelpen.

En voor mijn maandelijkse gastblog schreef ik een artikel over onmisbare items in de vakantiekoffer plus een handige inpaklijst!

Varanasi

My happy life augustus 2023

Tot en met 5 augustus waren we op vakantie. Voor augustus staan er alweer wat leuke dingen op de planning. Zo ga ik o.a. ‘foodstappen’ in Arnhem, een culinaire wandeling langs zes toplocaties. En daarna overnachten in The Church boetiekhotel! En ik ga lunchen met Maris van Flying Foodie. Haar kookboek, waarvoor ik de eindredactie heb gedaan, is binnen van de drukker. Zo benieuwd!

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*