Home » Vijf instagrammable hotspots in Londen
instagrammable hotspots londen

Vijf instagrammable hotspots in Londen

Pictures or it didn’t happen! Soms lijkt het wel of de foto’s die je maakt voor Instagram of TikTok belangrijker zijn dan je vakantie zelf. Hoewel ik zou willen pleiten voor een vakantie of weekendje weg zonder mobieltje, deel ik toch de vijf meest instagrammable hotspots in Londen met je. Snel die toffe foto maken en dan gewoon lekker genieten van de rest van je vakantie!

Vliegen naar Londen

Londen is de meest ideale locatie voor een weekendje weg. Lekker winkelen, een musical bezoeken, naar een museum, in Londen is zoveel te beleven! Je vliegt vanaf Schiphol in een uur en 10 minuten naar Londen City airport, of in anderhalf uur naar Heathrow. Boek nu jouw vluchten naar Londen. Mooie plaatjes schieten doe je natuurlijk op voor de hand liggende plekken als Buckingham palace, markten als Covent Garden en vanuit the London Eye. Maar voor echt instagrammable foto’s moet je op de plekken hieronder zijn!

Instagrammable hotspots

Sky garden

Sky garden is een spectaculaire overdekte tuin met een panaromisch uitzicht over de stad, perfect voor adembenemende foto’s. De tuin op de 38e verdieping is gratis te bezoeken. Wel moet je je van tevoren aanmelden via hun website.

King’s cross station, platform 9 ¾

Een onmisbare must see voor de Harry Potter fans onder ons! Je vindt het platform naast de officiele merchandise winkel. Een foto maken is gratis, maar het kan wel heel erg druk zijn!

Columbia road flower market

Een levendig en vooral kleurrijke markt, waar je de mooiste plaatjes kunt schieten! De markt is alleen op zondag en vind je aan de Columbia road in de wijk Bethnal Green.

Peggy Porschen cakes

Peggy Porschen is ’s werelds meest toonaangevende patissier en taartdecorateur. Haar taarten worden besteld door beroemdheden als Kate Moss, Madonna en Gwyneth Paltrow.  Je vindt deze prachtige winkels in 116 Ebury Street (in de wijk Belgravia) of 219 King’s Rd (in de wijk Chelsea).

Neal’s Yard

Vlakbij Covent Garden, in Seven Dials, vind je een van de mooiste micro wijk van Londen, met leuke restaurants, barretjes en winkels. Je vindt de ingang tussen Shorts Garden en Monmouth Street.

Weet jij nog leuke plekken om mooie foto’s te schieten in Londen? Laat het weten in de reacties!

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*