Home » Tuna melt wraps
tuna melt wraps

Tuna melt wraps

Tuna melt, de combinatie van tonijn en gesmolten kaas, is een typische Amerikaanse sandwich. Een lekkere combinatie, die het ook heel goed doet in een wrap. Deze tuna melt wraps staan in een handomdraai op tafel!

Eru prettige smokin’ hot slices

In een perspakket kreeg ik deze nieuwe plakjes smeltkaas van Eru. Individueel verpakte extra dikke plakken kaas met een zachte structuur en een intense smaakbeleving; rokerig, pittig én friszoet. De robuuste plakken kaas zijn perfect voor op een burger, tosti of ovenschotel. En in mijn tuna melt wrap! Wil je het helemaal goed doen, dan maak je ook de wraps zelf!

tuna melt wraps

Tuna melt wraps

tuna melt wraps

Tuna melt wraps

De klassieke Amerikaanse combinatie van tonijn en gesmolten kaas doet het ook goed in een wrap!
Afdrukken Pin
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Amerikaans
Trefwoord: vis
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 2 minuten
Porties: 2 personen

Wat heb je nodig:

  • Grillpan of contact grill

Ingrediënten

  • 4 wraps groot
  • 2 blikjes tonijn op water
  • 4 plakjes eru prestige smokin hot
  • 1 rode ui
  • 1 tomaat
  • 1 avocado
  • 2 eetlepels mayonaise

Aan de slag!

  • Giet de blikjes tonijn af. Snipper de ui fijn.
  • Doe de ui en de mayonaise bij de tonijn en breng op smaak met zout en peper.
  • Snijd de avocado en de tomaat in blokjes.
  • Verwarm de contactgrill of grillpan voor.
  • Beleg een wrap in het midden met tonijnsalade en verdeel hier wat blokjes tomaat en avocado over. Bestrooi de avocado met wat zout en peper en leg hier een plakje kaas over.
  • Vouw de wrap als een envelop dicht. Bak met de sluitkant naar beneden in ca. 2 minuten (contact grill) gaar (2 minuten per kant in een grillpan).
Delen op Facebook

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*