Home » Rondreis Thailand met Djoser Family
Thailand met Djoser Family

Rondreis Thailand met Djoser Family

In een eerdere blogpost vertelde ik het al: deze zomer is het exact 25 jaar geleden dat Peter en ik elkaar leerde kennen tijdens een Djoser rondreis door Thailand. De ultieme vakantieliefde! Vanwege dit mooie jubileum leek het ons leuk om weer naar Thailand af te reizen. 25 jaar, een huwelijk en een zoon later. We kozen dit keer voor Thailand met Djoser Family, een speciaal reisaanbod voor gezinnen met kinderen. Vandaag vertel ik je over onze keuze voor deze specifieke reis.

Thailand met Djoser Family

Thailand met Djoser Family: 6 gezinnen, 10 kinderen

Toen we de reis online boekten konden we zien wie er al geboekt hadden. In onze groep waren dat voornamelijk gezinnen met kinderen rond de 12 jaar. Perfect reisgezelschap dus voor Bodhi (12). Uiteindelijk bleek ons gezelschap te bestaan uit 6 gezinnen. En totaal 10 kinderen, acht jongens en twee meisjes, in leeftijd variërend van 7 tot 12. En het klikte vanaf dag 1 super goed. Ideaal wanneer je reist met één kind. Heb je geen kinderen, dan kun je natuurlijk ook zelf gaan backpacken!

Thailand met Djoser Family

Als je kind het naar zijn zin heeft…..

Ik weet het, het is bija een cliché. Maar het is wel waar. Want als je kind het naar zijn zin heeft, dan heb jij dat eigenlijk ook. Er waren zoveel voordelen aan deze vorm van reizen. Bodhi had altijd speelkameraadjes. De kinderen reisde het liefst altijd samen. Samen kletsen in de boot, samen kaarten achterin de bus. Samen in de tuk-tuk of taxi. Filmpjes kijken op de iPad in de trein. Samen aan een tafel in het restaurant. Ik was mijn kind het grootste deel van de tijd gewoon ‘kwijt’ zonder dat ik me daarover ongerust hoefde te maken

Thailand met Djoser Family

Extra ogen

Wat ook heel fijn was: er waren altijd andere ouders die een oogje in het zeil hielden. Bij het zwembad als jij zelf even met je ogen dicht lag te genieten van een massage. Op de fiets door China Town. Of als je kind persé naar de MacDonalds wil en jij liever Thais gaat eten. Bedankt Gerda en Martin, dat jullie Bodhi die avond gezellig mee hebben genomen!

map Djoser Family

Aangepaste route en locatie

De route en locaties zijn ook aangepast aan reizen met kinderen. Zo slaap je in de meeste gevallen meerdere nachten in een hotel, is er altijd een zwembad aanwezig en wordt er regelmatig gestopt voor een eet/drink/plas pauze. Ook de Thaise én Nederlandse gids zijn ingesteld op reizen met kinderen en vertellen de leukste weetjes. Ook is er een grote variatie aan vervoermiddelen. We hebben met de fiets, tuktuk, taxibus, touringcar, longtailboot, vissersboot en trein gereisd. En natuurlijk het vliegtuig.

Kortingsactie!

Denk je nu, zo’n Djoser Family reis wil ik ook wel boeken? Met onderstaande code krijg je – wanneer je nog niet eerder met Djoser op reis bent geweest – een korting van € 25,00 per persoon. Reis je met z’n vieren dan krijg je dus een korting van € 100,00 op de boeking. Gebruik hiervoor de volgende code: c61bcf

Djoser Family heeft een enorm aanbod aan reizen, in elk werelddeel! Wat dacht je van Zuid-Afrika in de kerstvakantie (het is daar dan zomer!). Het lijkt ons fantastisch om nog een keer naar Japan te reizen.

In de blogpost van komende dinsdag zal ik wat meer vertellen over de reisroute en wat we allemaal gezien en gedaan hebben. En ik zal nog een aparte blogpost wijden aan het eten (natuurlijk)!

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

4 Comments

  1. Leuk om te lezen, en je ziet aan de foto’s dat het er heel ontspannen aan toe gaat.

  2. Klinkt heel goed Anne-Marie! En fijn dat de vakantie zo goed is bevallen ?

  3. Klinkt als een goede keuze, top!

  4. Heerlijk! En ik kan me voorstellen dat dat voor Bodhi ook heel leuk was, dat er altijd andere kinderen waren om mee te spelen.

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*