Home » Superdeal! Gastronomisch 5-gangendiner bij De Pepermolen in Leidschendam
Gang 5 De Pepermolen

Superdeal! Gastronomisch 5-gangendiner bij De Pepermolen in Leidschendam

Een culinaire avond van hoog niveau… zo stond het beschreven op de site van SocialDeal. En laat daar nou geen woord van gelogen zijn! Dit gastronomische 5-gangendiner van de chef (+ 2 heerlijke amuses) bij resaurant De Pepermolen is de luttele 29 euro meer dan waard!

De Pepermolen

De pepermolen

In Den Haag zijn natuurlijk oneindig veel restaurants, maar toch loont het af en toe een keer buiten de stadsgrenzen te gaan. Restaurant De Pepermolen is afgelopen zomer verhuisd naar een prachtig pand, in het centrum van Leidschendam met uitzicht op de charmante sluis. Nooit geweten dat Leidschendam zo’n gezellig centrum had! En laat gastblogger en vriendin Evita daar nu wonen. Een mooie gelegenheid om weer eens gezellig bij te kletsen. En lekker te eten natuurlijk!

Amuse De Pepermolen

Gastronomisch 5-gangendiner

Buiten de 5-gangen stond vermeld dat we ook nog twee amuses kregen. De eerste stond al op tafel, een heerlijk olijf en een kruidige soepstengel. De tweede amuse – helemaal in de sfeer van het komende Paasfeest – was een kwarteleitje met biet op een nestje van mie met kimchisaus. Daarnaast een huisgemaakte bitterbal van stoofvlees met mosterd mayo. Doe mij maar gewoon de hele avond dit soort amuses!

Bonuspunten

Een restaurant krijgt van mij altijd bonuspunten wanneer ze (ruimschoots) goed brood met gezouten roomboter serveren. Check! De ober kwam regelmatig langs met verse warme broodjes (van Bakker de Groot uit Oegstgeest). Er gaat niets boven warm brood met gezouten roomboter!

Gang 1 De Pepermolen

Schilderijtjes

De eerste drie voorgerechten waren een fijne combi van vlees en vis. Een heerlijke frisse ceviche van kabeljauw met biet en schuim van dille, coquille met o.a. drop (!) en parelhoen met serranoham op een bedje van quinoa.

Gang 2 De Pepermolen

Stuk voor stuk schilderijtjes op je bord. Er wordt perfect gewerkt met een combi van verschillende smaken en structuren, waardoor iedere hap weer een aangename verrassing is.

Gang 3 De Pepermolen

Het hoofdgerecht was een perfect gegaarde kalfslende in een jus de veaux met port en polenta met parmezaan. Heerlijk, al begon ik nu wel behoorlijk vol te raken.

Gang 4 De Pepermolen

Altijd plaats voor een toetje

Gelukkig is er altijd plaats voor een toetje. En zeker voor een dessert als dit, waarbij de chocolade in heerlijk evenwicht is met het frisse limoenijs en de avocadocreme. Tegen een kleine meerprijs kun je ook kiezen voor een kaasplankje. Verleidelijk, ik ben dol op kaas! Maar de ruimte daarvoor was er gewoon echt niet meer.

Gang 5 De Pepermolen

Superdeal!

Zoals gezegd, dit gastronomische diner is wat mij betreft echt een superdeal. Normaal betaal je € 59,00, met Social Deal bespaar je dus 51%. De deal is geldig op elke dag van de week, t/m 15 juli. Het menu wisselt overigens iedere 6-8 weken. Wil je niet verrast worden, check dan even de site. Uiteraard kun je altijd doorgeven of er dieetwensen zijn of dat je bijvoorbeeld geen vis eet.

Restaurant De Pepermolen
Sluiskant 8
Leidschendam

Ik ben uitgenodigd door SocialDeal om hier te komen eten. Lees voor meer informatie mijn disclaimer

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

8 Comments

  1. Dat is een waanzinnig diner voor dat bedrag! Ziet er allemaal heerlijk uit. Goede deal.

  2. dat is een top zaak!! mijn man is leidschendammer en ja wij zijn daar ook een keer wezen eten en gewoon super 😀 dit was een goede deal!!

  3. Wow, voor dat bedrag zo’n uitgebreid diner? Het is dat ik niet in de buurt woon, maar het is erg tempting zeg.

  4. Karin van Dam

    leuke plek en wat een heerlijke gerechten zoals je ze omschrijft en de plaatjes zo mooi

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*