Home ยป Bakken ยป Pagina 19

Bakken

gezonde crackers met pitten en zaden

Gezonde crackers met pitten en zaden maken

Ik ben een echte brood-eter. Geen dieet dat mij er ooit van weerhouden heeft dat te laten staan. Maar ook een stevige cracker kan mij wel blij maken. Lekker met wat roomboter en een plak oude kaas. Het leek me leuk om zelf eens aan de slag te gaan en […]

kersenclafoutis

Gemakkelijke kersenclafoutis

Zomer betekent ook kersen! Mooie, grote, rode kersen uit Nederland. Heerlijk zo uit het handje, maar ook fijn om mee te bakken. Zoals in deze klassieke en vooral gemakkelijke kersenclafoutis. Ontpitter Een kersenontpitter is typisch zoโ€™n keukentoolย dat het grootste deel van het jaar in de la ligt. Toch is het […]

Walnootkoekjes met oranjebloesemwater

Review ‘Veel lekkers van Anna’ + recept walnootkoekjes

Onlangs mocht ik aanwezig zijn bij de uitreiking van het Heel Holland Bakt winnaarsboek. Winnares 2019 Anna Yilmaz reikte het eerste exemplaar van haar boek ‘Veel lekkers van Anna’ uit aan minister van Defensie Ank Bijleveld en Commandant Zeestrijdkrachten vice-admiraal Rob Kramer. Met een stuk van de heerlijke winnende tulpentaart! […]

Rozenmeringue

Review Bourgini Classic Kitchen Chef en recept rozenmeringue

Ik ben nog iedere dag verliefd op mijn pistachekleurige KitchenAid Artisan. En gebruik โ€˜m ook heel regelmatig. Maar ik realiseer mij ook dat niet iedereen zoโ€™n apparaat van rond de 500 euro kan of wil aanschaffen. Toen ik onlangs een Bourgini Classic Kitchen Chef kreeg leek het mij een goed […]