Nieuwste berichten

Lifestyle

Uit de moestuin – helaas even wat minder prioriteit

Door gastblogger Ellen Rebel – Doordat we op het moment druk zijn met de laatste dingen voor de opening van de Vergaderruimte De Keulse Hei, heeft de moestuin iets minder aandacht. Het onkruid groeit aardig en daar moet ik voor de opening ook nog even wat aan doen. De aannemer is […]

Philly cheesesteak quesadilla
Lunch

Philly cheesesteak quesadilla

Gek genoeg bedenk ik veel van mijn recepten ’s morgens in bed. Wanneer ik wakker word, nog een beetje lig te doezelen, en bedenk wat ik die dag wil gaan eten en wat ik zoal in huis heb. Zo bedacht ik voor de lunch een Mexicaanse variant van Bodhi’s favoriete […]

mangomousse met passievrucht
Nagerecht

Mangomousse met passievrucht

 Hoeveel ik ook gegeten heb, er is altijd wel plaats voor een toetje. Vooral zo’n kleine, romige mousse van vers fruit! Mijn opa zei vroeger altijd dat hij een speciale ruimte in zijn maag had voor toetjes. Die heb ik vast ook! Zeker voor deze luchtige mangomousse met passievrucht! Diepvries […]

spaghetti ijs
Nagerecht

Spaghetti ijs

In Italië wil Bodhi altijd spaghetti ijs eten. Nou ziet dat er inderdaad ook wel heel erg leuk uit. Het is uiteindelijk ‘gewoon’ vanille-ijs met aardbeiensaus, en je maakt het makkelijk zelf met een pureeknijper, ijs en verse aardbeiensaus!  Pureeknijper Ik gebruik de pureeknijper voor het maken van de allerlekkerste […]

Perfecte ribeye bakken
Vlees

De perfecte ribeye bakken

Wij proberen thuis gevarieerd en goed te eten. Een eetpatroon dat zowel vlees, vis als vegetarische gerechten bevat. En wanneer we vlees eten, dan kiezen we voor kwaliteit. Geen plofkip of supermarkt gehakt dus. Ik eet liever een klein stukje echt goed vlees, dan een pan vol. Zoals een perfecte […]