Ik wilde al langer een keer een hartige strudel maken. Ik ben nu eenmaal meer een liefhebber van hartig dan van zoet. Toen we weer eens onze favoriete zuurkool ovenschotel maakte bedacht ik dat dat weleens een goede strudelvulling zou kunnen zijn. En dat klopte, want deze hartige strudel met […]
Nieuwste berichten
My happy life november 2019
Jaaaaa, het is december, the most wonderful time of the year! Ik ben zo’n fan van kerst! Of eigenlijk, van de weken voor kerst. Van musketkransjes eten, de mooie etalages van de Bijenkorf, van kerstmuziek non-stop, van de kerstboom opzetten en nadenken over wat we gaan eten. De kerst Allerhande, […]
De mooiste kerstkaarten maak je zo!
Als je mij al wat langer volgt dan weet je dat ik dol ben op kerst. En op echte post. Want echte post is cool! Zo heb ik een jaar lang iedere week iemand een brief of kaartje gestuurd. Zomaar, om wat extra aandacht te geven. En dat hoeft helemaal […]
Ovenschotel met zuurkoolrolletjes
Voor de foodblogswap november (maandelijks kookevenement van foodbloggers) mocht ik koken van de blog van Eef kookt zo. Ik ken Eva al heel wat jaren, van toen we nog kleine foodbloggertjes waren! Ik koos van haar blog een heerlijke ovenschotel met zuurkoolrolletjes! Zuurkool Na een wat moeizaam begin (de zuurkoolschotel […]
Homemade lekkernijen van Zuster Evie
Ik denk dat bijna iedere lezer van dit blog wel kan beamen: homemade is altijd lekkerder! Maar helaas heeft niet iedereen de tijd of vaardigheid om zelf in de keuken aan de slag te gaan. Enter de homemade lekkernijen van Zuster Evie, die met dit geweldige initiatief tevens het meest […]
Pappardelle al ragu
Klassieker Italiaans dan dit krijg je het niet, een veel lekkerder ook niet denk ik. Ragu is een traditonele Italiaanse pastasaus van stoofvlees in tomaten. Oregeno, scheut wijn erbij en lekker een paar uurtjes sudderen. Combineert goed met diverse pastasoorten, maar pappardelle al ragu zijn toch het lekkerst! Ragu Ragu […]