Mijn favoriete taartsmaak is lemon meringue. De combi van het frisse van citroen en het zoete van de meringueschuim is goddelijk! Voor het kerstontbijt en alle ontbijtjes daarna bedacht ik daarom deze lemon meringue croissants! Lemon meringue Italiaans schuim De meringue is eigenlijk Italiaans schuim. Het eiwit wordt namelijk niet […]
Nieuwste berichten
Salade met gerookte eendenborst en vijgen
Soms zorgt de manier van opdienen ervoor dat een ‘doodgewone’ salade opeens een ware eyecatcher wordt. Door deze salade met gerookte eendenborst en vijgen op te dienen in een kransvorm, is het een perfect voorgerecht of bijgerecht voor je kerstdiner, -buffet of high tea! Truffeldressing Je kunt voor deze salade […]
Carpaccio bonbon met truffelcrème
Carpaccio doet het altijd goed als lekker en luxe voorgerecht tijdens de feestdagen. Maar het is ook leuk – en niet te beschrijven zo lekker – om er eens een carpaccio bonbon met truffelcrème van te maken. Deze combi is echt goddelijk en ziet er ook nog eens feestelijk uit! […]
Eetbare amuselepel met gorgonzolacrème
Vorig jaar was de eetbare amuselepel met truffelcrème een groot succes. Vooral in combi met de winactie van de leuke lepelvormpjes. Deze keer maak ik een eetbare amuselepel met gorgonzolacrème. Een dergelijke uitsteekvorm voor een eetbare amuselepel koop je bij Bol.com. Eetbare amuselepels voorbereiden Zowel de eetbare amuselepels als de […]
DIY kerstslinger van sinaasappel, laurier en kaneel
Geïnspireerd door de leuke diy’s op Christmaholic en de mooie slingers die ik op Pinterest voorbij zag komen, ben ook aan de slag gegaan met mijn eigen foodie kerstslinger. En die is best goed gelukt al zeg ik het zelf! Vandaag de DIY (hip voor Do It Yourself of doe-het-zelf) […]
Allerhande kerst trends 2019
Nu het Sinterklaas is geweest mag ik van mijzelf echt losgaan met Kerst. En hoe kun je dat beter doen dan met de kerst Allerhande?! Die ligt vanaf vandaag in de winkel maar ik had de eer om vorige week al aanwezig te zijn bij de presentatie van de cover […]