Nieuwste berichten

Restaurant Glaswerk
Restaurant

Restaurant Glaswerk, nieuwe hotspot in de Binckhorst Den Haag

Wie in Den Haag Binckhorst zegt denkt eerder aan autodealers, Fokker terminal of kantoorgebouwen dan aan hotspots of restaurants. Toch is er de laatste jaren een verandering gaande op dit voormalige bedrijventerrein. En opent de één na de andere Haagse hotspot haar deuren. Na Mama Kelly en Capriole is er […]

Ile de machine
Travel

Les Machines de L’île in Nantes – de wondere wereld van Jules Verne

Als tussenstop voor onze roadtrip door Spanje besloten we te overnachten in Nantes. We wilden namelijk heel graag een bezoek brengen aan Les Machines de L’île. Een wonderbaarlijke mooi initiatief in deze geboorteplaats van Jules Verne. Les Machines de l’île Op een terrein dat vroeger een scheepswerf was, worden mechanische objecten […]

zelf ceviche maken
vis

Zelf ceviche maken

Gastblog door Dieneke van der Waal – Ik was 22 jaar toen ik voor het eerst alleen een verre reis ging maken. Of althans, ik ging alleen met het vliegtuig naar Curaçao. Daar was een vriend van mij naar toe verhuisd en die ging ik opzoeken. Ik was toen nog […]

Nagerecht

Griekse yoghurtijs met honing en walnoten

Ik wilde graag een ijsmachine kopen maar twijfelde ook. Weer een apparaat erbij, en hoe vaak ga ik die gebruiken? Maar ik zag zo vaak lekkere ijsrecepten voorbijkomen. En ik droomde van allerlei heerlijke variaties, zoals deze ‘bevroren variant’ van een favoriet Grieks dessert: Griekse yoghurtijs met honing en walnoten. […]

couscoussalade met feta
Hoofdgerecht

Couscoussalade met feta, munt en kikkererwten

Een van mijn favoriete foodprep maaltijden is de couscoussalade. Heerlijk om mee te nemen naar het werk. En je kunt er allerlei lekkere restjes uit je koelkast in verwerken. Onlangs mocht ik de parelcouscous van Al’Fez proberen. Daarmee maak je je couscoussalade nog lekkerder! Deze couscoussalade met feta, munt en […]