Ze noemen zich ‘jouw huiskamer in de stad’. Een freshfood & coffeecafe waar je elke dag welkom bent voor ontbijt, koffie, lunch, high tea en borrel. Anne&Max opende vorige week haar 11e vestiging aan de altijd gezellige Frederik Hendriklaan in Den Haag. My happy kitchen kwam, zag en raakte overtuigd! […]
Nieuwste berichten
Ook te veel spullen? Ga aan de slag met ‘Mijn opruimboek’
Het is misschien wel mijn grootste terugkerende ergernis. Dat ik me aan de ene kant mateloos irriteer aan al die (overbodige) spullen die ik maar om me heen lijk te verzamelen. En dat ik aan de andere kant toch weer iedere keer thuis kom met een nieuw shirtje, notitieboek of […]
Kaassoufflé met wortel
Ik ben een echte kaaskop. Kaas is het levensmiddel dat ik zou kiezen als ik maar één ding mocht meenemen naar een onbewoond eiland. Kaas is leven! Ik lust ook echt iedere kaas. Geitenkaas, zachte kaas, brokkelige kaas. Natuurlijk heb je wel verschil in kwaliteit. Je hebt lekkere kaas en […]
Geschiedenis van beroemde gerechten #7: Waldorf salade en Caesar salad
Ik ben gefascineerd door de geschiedenis van ons eten. Het leek me dan ook leuk een serie te maken waarin ik de geschiedenis van beroemde gerechten en producten onder de loep neem. In dit deel van de serie twee heerlijke salades: Waldorf salade en Caesar salade Geschiedenis van beroemde gerechten Waldorfsalade […]
Zelf gezouten karamelsaus maken (+ variatierecept lavendelkaramel)
Ik heb gezouten karamelsaus al in meerdere blogs verwerkt (zoals dit recept voor salted caramel mousse) maar ik krijg zo vaak de vraag naar het recept voor gezouten karamelsaus dat ik er nu maar eens een aparte blogpost aan wijd. Zelf gezouten karamelsaus maken is namelijk helemaal niet zo moeilijk! Zelf […]
Limoen lavendelcakejes
Sinds ik die prachtige mini tulbandvorm van Cakeboss heb gewonnen (via Delicious), heb ik helemaal te smaak te pakken. Het is dan ook heel eenvoudig om vanuit een basisrecept cakejes te bakken en daar dan qua smaken en toppings op te variëren. Ik ben dol op de aparte smaak van […]