Het is weer tijd voor de maandelijkse foodblogswap. Waarbij je kookt van een aan jou toegewezen blog. En ik was blij deze maand, want koken van de blog van Deb’s bakery & kitchen is zowaar geen straf. Ik koos voor zelf cookie dough maken, naar aanleiding van haar recept voor brownies […]
Nieuwste berichten
Nieuwe Haagse hotspot: Hofhouse
Den Haag is sinds 12 juni weer een hotspot rijker: Hofhouse. Direct naast NS station Den Haag Centraal biedt Hofhouse acht verschillende horecaconcepten, van ontbijt tot lunch, diner, koffie of cocktail. Nog weer een adresje erbij in culinair Den Haag! Hofhouse: place to be Door de prachtige inrichting (OMA van Rem […]
Blue velvet cake
Blauw is mijn lievelingskleur! Nu zie je qua voeding niet zo heel veel blauws voorbijkomen. Blauwe bessen. Blue Curacao. Blauwe M&M’s. Dat was het wel zo’n beetje. Of het moet uit dat gekke Amerika komen, zoals deze prachtige blue velvet cake. Blue velvet cake Red velvet cake, dat kennen we […]
Ons sprookje: 25 jaar happy in love!
Er was eens een meisje dat voor het eerst alleen op een verre vakantie ging….. Vandaag is het exact 25 jaar geleden dat Peter en ik elkaar de eerste kus gaven. Midden in de jungle in Thailand. Of all places. Al 25 jaar happy in love. Dit is onze eigen lovestory. […]
Nostalgie en eten – Knoeien met Inge
Trouwe lezers van mijn blog weten dat ik gefascineerd ben door de geschiedenis van ons eten en een voorliefde heb voor nostalgie. Zo schreef ik bijvoorbeeld al eerder over de trends in eten en drinken van de jaren 60, 70, 80, 90 en 00. In de rubriek Nostalgie en eten laat […]
Tropische aardbeienmilkshake
Ken je die plaatjes van die ‘over-the-top’ milkshakes die je voorbij ziet komen op Pinterest en Instagram? Waarbij de saus langs de randen van het glas druipt en de slagroom rijk gedecoreerd is met taartdecoratie en snoep? Ik maakte- in de week van de zomerkoninkjes – een tropische aardbeienmilkshake. Ziet […]