Een mooi en verfijnd dessert, deze rozen pannacotta met gesuikerde rozenblaadjes. Perfect als afsluiter van een romantisch (Valentijns-) diner of voor moeder- of vaderdag? In ieder geval scoor je hier punten mee! Rozenwater De smaak van rozen is in dit gerecht subtiel en dat moet ook, rozensmaak gaat snel overheersen. […]
Nieuwste berichten
De Pizzabakkers Den Haag
De slogan van Pizzabakkers Den Haag? Pizza en Prosecco! Mijn favoriete woorden met de letter P. Een relaxte plek hartje centrum voor liefhebbers van steenoven gebakken Romeinse pizza’s en een heerlijk glas bubbels. Of twee! De Pizzabakkers Den Haag Sinds dit voorjaar is Den Haag weer een pizzeria rijker. Aan […]
Weekend Almere – tips & adressen!
Wanneer je plannen maakt voor een weekend weg in eigen land komt Almere wellicht niet direct bij je op. Vandaag wil ik je laten zien dat dit niet terecht is! Deze stad in Flevoland is namelijk ongelofelijk veelzijdig en heeft een gevarieerd aanbod aan cultuur, natuur, architectuur en horeca. En […]
My happy life september 2022
Het is officieel herfst, samen met de lente mijn favoriete seizoen. De prachtige kleuren van de bomen, zonnige dagen afgewisseld met knusse regendagen, en vooral de lekkere gerechten van de herfst: stoofpotjes, paddenstoelen, verse vijgen, noten, pompoen… Herfst was een gezellige en drukke maand, met al een vleugje kerst voorpret […]
25+ x de leukste adventskalenders
Adventskalenders zijn de laatste jaren echt booming in Nederland. In Duitsland, waar ik van jongs af aan vaak kom, zijn ze al jaren een hit. Waar je vroeger in Nederland alleen adventskalenders met chocolaatjes kon kopen, is er vandaag de dag een oneindige hoeveelheid kalenders verkrijgbaar. Ik zet de leukste […]
Traditioneel recept voor chocolademousse
Chocolademousse is denk ik wel mijn allerliefste toetje. Of moet ik netjes dessert zeggen? En hoewel je chocolademousse kant-en-klaar kunt kopen gaat er niets boven zelfgemaakte chocolademousse. Zo lekker, zo luchtig en romig tegelijkertijd. Je kunt me er ’s nachts voor wakker maken! Maar dan wel voor het traditioneel recept […]