Home » My happy life augustus 2019
My happy life augustus 2019

My happy life augustus 2019

Zo, de vakantieperiode en het zomerrooster zijn weer voorbij. Wat is het hard gegaan! Een groot deel van de tijd mocht ik doorbrengen in het prachtige Indonesië. En heb ik echt genoten van een blog en social media vrije periode. Maar nu ik er alweer ruim een week midden in zit, lijkt het weer drukker dan ooit. Hollen of stilstaan…? Eerst maar even terugblikken op My happy life augustus 2019.

My happy life augustus 2019

My happy life augustus 2019

Indonesië

Onze vakantie op Java en Bali verdient natuurlijk een eigen artikel. Wat zeg ik, meerdere artikelen waarschijnlijk. En een paar leuke video’s. Zoals van de kookcursus die ik deed op Bali. Of het snorkelen met enorme Manta roggen! Ook heb ik weer voldoende culinaire inspiratie opgedaan en neem ik jullie graag mee op specerijen & koffie tour en deel ik nieuwe lekkere recepten. Moet alleen nog even de tijd vinden alles uit te werken en de video’s te monteren. Be patient!

My happy life augustus 2019

Moe en verkouden

Ik was nog een weekje vrij na thuiskomst uit Indonesië en dat was maar goed ook. De jetlag bleef dagen hangen en ik was ook nog eens snotverkouden. Vier dagen na terugkomst zaten mijn oren nog steeds dicht! Ik heb lekker rustig aan gedaan, het hele laatste seizoen van Orange is the new black gekeken en alle opgenomen afleveringen van The British Bake off. Sowieso is een vakantie waarbij je 10 hotels in 21 dagen aandoet, vele kilometers reist en bijna iedere dag op excursie gaat leuk maar ook vermoeiend. Eigenlijk moet je dus uitrusten van vakantie in plaats van tijdens de vakantie! Maar daar kiezen we zelf voor, om alles er uit te halen wat er in zit!

Nieuwe baan

Wat ook heel spannend was: op mijn eerste werkdag had ik gelijk een (intern) sollicitatiegesprek! Vanaf deze week begin ik als marketingcommunicatie-adviseur bij de Faculteit Social Work & Education. Nog steeds op De Haagse Hogeschool dus, maar dichterbij het onderwijs en niet meer op de stafafdeling. Spannend, maar ik heb er zin in!

Foodbloggerstour

Met Marjolein van Foodies have arrived ben ik de afgelopen week druk bezig geweest met de voorbereidingen van onze 3e foodbloggerstour Den Haag. Het is een flinke klus maar wat wordt het weer leuk! Vorig jaar dacht ik dat het niet ging lukken onze 1e tour te overtreffen, en dat denk ik nu dus ook weer van de 2e tour. Maar er zitten weer leuke en verrassende adresjes bij, dus dat gaat vast goed komen op 20 september! Ons overleg combineerde we nuttig en aangenaam met een lunch bij het gloednieuwe Gallery61 in de Haagse passage. Een dikke vette aanrader!

My happy life augustus 2019

Uitstapjes

Om het vakantie gevoel een beetje vast te houden gingen we weer gezellig op stap. Naar het Concours d’Elegance, naar onze favoriete Thai en naar mijn schoonouders in het hoge Noorden (Emmen). Na zoveel weken met z’n drietjes te hebben doorgebracht is het best wennen als iedereen weer z’n eigen weg gaat doordeweeks.

Foodbloggerstour

My happy life september 2019

September belooft een drukke en leuke maand te worden. Naast onze eigen foodbloggerstour ga ik o.a. een kookworkshop doen in Rotterdam, een pr-workshop van het Duitst Verkeersbureau, naar de opening van een nieuw restaurant en Zuid-Afrikaans dineren. Ik heb er zin in!

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

5 Comments

  1. Zo te zien heb je een hele gezellige en drukke maand achter de rug. Ik ben benieuwd naar je artikelen over Bali en Indonesië! ❤️

  2. Dat klinkt allemaal goed. Veel succes in je nieuwe baan en ik kijk uit naar je posts over Indonesië. En eh.. als je ineens een plekje over hebt in de bloggerstour hou ik me natuurlijk aanbevolen. 😉

  3. Zo te lezen een maand vol leuke gebeurtenissen en nieuwe uitdagingen!!
    Super leuk!
    Wat een jaloersmakend leven heb jij ??
    Ik kijk uit naar het lezen van je volgende blog!!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*