Home » My happy life juni 2022
My happy life juni 2022

My happy life juni 2022

Het is zomer! En we hebben gelukkig al van vele mooie dagen mogen genieten. Ik ben dan zo blij met mijn fijne balkon. ’s Avonds is het heerlijk om daar te zitten lezen met een glas wijn. En sinds kort met de mooie gashaard die ik voor mijn verjaardag kreeg. Juni was een fijne maand, met een mooie afwisseling van rust en activiteiten. En de viering van een heugelijk feit! Dit was my happy life juni 2022.

My happy life juni 2022

My happy life juni 2022

Al in december kochten wij een nieuwe bus voor de zaak van Peter. Die pas in juni kon worden geleverd! En dan hebben we nog geluk, de levertijd is nu opgelopen tot een jaar! Het was een rib uit ons lijf maar we kunnen er weer heel wat jaren tegenaan!

Buiten eten op balkon

Met het heerlijk weer eten we graag buiten op het balkon. Van de grillplaat of met de pizzarette. Scheelt ook een hoop stank in huis. We mogen niet barbecuen maar dit is net zo gezellig!  

S'mores in de gashaard

En als toetje maken we dan lekker S’mores in mijn nieuwe gashaard!

Hudson beach club

Met vrienden gingen we gezellig uit eten op het strand in Kijkduin, bij Hudson Beach Club. Geeft dat toch altijd weer een vakantiegevoel!

Pekingeend

Met collega blogger Mariëtte (Overetengesproken) ging ik gezellig lunchen bij de nieuwe vestiging van Anne&Max in Delft. En met collega foodies Priya, Marjolein en Stephanie aten we heerlijke Peking eend bij restaurant Full Moon City. Echt een aanrader: voor € 45,00 krijg je een hele eend met groente, saus en pannenkoekjes en dat is ruimschoots genoeg voor vier. Goedkoop goed eten!

My happy life

Ook kreeg Bodhi in de laatste week van juni te horen dat hij door is naar het tweede jaar en volgend jaar mag starten met tweetalig onderwijs. Hij volgt vanaf dan alle lessen in het Engels. Super trots zijn we op hem.

De maand sloot ik af met een super gezellig winkel dagje met mijn zusje in Almere. Waar we bijzonder goed slaagden voor leuke kleren en andere spulletjes, zoals dir super schattige tasje! 

Lunch Spa

Bloguitjes

Door Spa was ik uitgenodigd voor een heerlijke lunch in de buitenlucht. De lunch was voor de introductie van het 5-liter pak Spa Blauw. Dat dronk ik op deze foto duidelijk niet hahaha.

Spazio

Van de lunch reden vriendin Mariska en ik door naar Rotterdam voor een borrel bij restaurant Spazio. Dit restaurant ligt aan de start- en landingsbaan van Rotterdam-The Hague airport en heeft een heerlijk terras. Aanrader.

Salon van Fagel

Aan het chique Noordeinde in Den Haag opende boutique Hotel Salon van Fagel 12 nieuwe kamers. We mochten de kamers bekijken en genoten van een heerlijke zonnige borrel in de tuin, die grenst aan de paleistuinen.

Vincent meets Rembrandt

Met Peter en Bodhi reisde ik af naar Amsterdam om in de Noorderkerk de 360-graden projectie voorstelling te zien van Vincent meets Rembrandt. Een prachtig visueel spektakel!

Anne&Max Delft

Met Mariska ging ik naar de officiële opening van de nieuwe vestiging van Anne&Max Delft (waar ik eerder deze maand al ging lunchen met Mariëtte).

25 jaar happy

Het persreisje naar Giethoorn dat ik het laatste weekend van juni zou hebben werd onverwacht gecanceld. Ik was er geeneens echt rouwig om, Peter moest ook het hele weekend werken dus was ik gezellig thuis voor Bodhi. Zondag vierde ik dan ook zonder Peter dat we exact 30 jaar geleden elkaar de eerste kus gaven in Thailand. Dat etentje halen we zeer binnenkort in natuurlijk!

Taste Kijkduin

In Kijkduin – op 10 minuten fietsen van mijn huis, hoe fijn – had ik een super leuk event. We maakten kennis met alle ondernemers die in Nieuw Kijkduin een zaak hebben geopend. In de foodhall Daily Taste en op de boulevard. De foto hierboven is gemaakt bij Pavarotti dolce, waar ze de lekkerste ijsjes, cannoli’s, freakshakes en cupcakes hebben. Roze!! Ik schrijf binnenkort nog een uitgebreide blog over Nieuw Kijkduin. 

My happy life juni 2022

Blogpost

Ik kreeg een heerlijk pakket vol verse paddenstoelen, met o.a. shii-take en koningsoesterzwammen. Ik maakte er een aantal recepten mee voor de paddenstoelen zomerchallenge, waaronder deze gyoza, bang bang mushrooms en taartje van oesterzwammen en doperwten!

Wat kun je doen met een droogoven - groentebouillon poeder

Ook was ik zeer in mijn nopjes met de droogoven die ik mocht ontvangen! Ik ben er al lekker mee aan de slag geweest en maakte o.a. deze groente bouillonpoeder.

SodaStream Pride

Verder ontving ik een flink pakket Rittersport chocolade en mocht ik maar liefst twee keer deze mooie Pride editie van de SodaStream weggeven. 

Ik ontving een peeling soap bar en een werkelijk verrukkelijk parfum, hier volgen nog reviews van in juli/augustus. Van Scheldebrouwerij kreeg ik een heerlijk bierpakket.

Foodybox zomer

De Foodybox zomer was weer goed gevuld! Altijd leuk om op die manier eens nieuwe producten uit te proberen. En ik mocht weer gaan shoppen als Wehkamp ambassadeur, ook geen straf kan ik je vertellen. Het pakketje is gisteren binnengekomen, dus ik heb nog even geen foto’s. Maar heb o.a. een jurk van Miljuschka, een witte spijkerbroek en een kimono besteld!

goed voorbereid op reis - volle koffer

My happy life juli 2022

Er staan nog wat leuke uitjes op de planning voordat we op vakantie gaan. Zo ga ik in ieder geval nog naar de opening van de nieuwe Euroscoop beleving in de Euromast en naar een Steak & Sushi restaurant in ’s Gravenzande 

Van 11 juli t/m 21 augustus draai ik een vakantierooster op mijn blog. Dat betekent dat er zes weken lang 2 x per week een artikel online komt, op dinsdag en op donderdag. Ook het My happy life juli overzicht verplaats ik naar augustus, dat wordt dan waarschijnlijk een (hele lange) dubbel versie over juli en augustus samen. Al komt er natuurlijk ook een vakantieverslag van onze Italië roadtrip. Ik heb er zin in!

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*