Home » My happy life maart 2024
My happy life maart 2024

My happy life maart 2024

Na een sombere februari brak in maart letterlijk en figuurlijk de zon door. Buiten, in mijn hoofd en in mijn hart! Wat kan ik toch genieten van die eerste zonnestralen, de bloeiende krokussen en narcissen, al het ontluikend groen. Maar vooral mijn tripje naar Berlijn heeft mijn hart doen springen van plezier! Dit was My happy life maart 2024.

Hond ligt uit te buiken op de bank

My happy life maart 2024

Zie je de lieve Buster daar liggen uitbuiken op de bank? Die had dus net ons avondeten opgegeten….een rollade van 500 gram die ik net had gebraden en lag te rusten onder aluminiumfolie op het aanrecht. 

ei bloemen

Ik leefde me uit op leuke receptjes voor Pasen, haast net zo leuk als recepten ontwikkelen voor kerst. Deze ei bloemetjes zijn toch super schattig? 

Roze paasspullen

En net als met kerstdecoratie laat ik me ieder jaar ook weer verleiden tot het aanschaffen van allerlei paasdecoratie. Dit jaar is mijn thema roze! Die schattige kaars met bloemen kocht ik bij Wibra, net als het ei met konijntje. Het glazen ei met bloemsnoep komt van HEMA. Ook kocht ik nog een leuke borrelplank in de vorm van een paashaas bij AH.

Feest!

Mijn nicht en haar man waren 40 jaar getrouwd en gaven een gezellig feestje in Alkmaar. We waren pas half 3 ’s nachts thuis, wist niet dat ik het nog kon!

Met Bodhi sushi eten in Berlijn

Donderdag 14 maart was het eindelijk zo ver: ik vloog naar Berlijn om Bodhi weer in de armen te sluiten. Het was best nog even spannend aangezien zo’n beetje al het vliegveld personeel in Duitsland staakte. Gelukkig had het geen gevolgen voor mijn vlucht. Bodhi’s manager heette mij van harte welkom en sprak lovende woorden over hem. We hebben honderd uit gekletst samen en heerlijk sushi gegeten ’s avonds  (gekregen van opa en oma!). 

My happy life maart 2024

De dagen in Berlijn vlogen voorbij. We hadden heerlijk weer en hingen echt de toerist uit. Zo bezochten we de fernsehnturm, voor een spectaculair uitzicht over Berlijn. We gingen uitgebreid shoppen en lunchten buiten op het terras, zonder jas! Vrijdagavond kookte Bodhi voor mij in zijn appartement. Hij heeft helemaal de smaak van het koken te pakken, en kookt ook regelmatig voor zijn huisgenoten.

Zaterdag bezochten we de dierentuin, deden een rondvaart over de Spree en slenterden over het Museum Insel, de kunstmarkt en het Nicolas Viertel. ’s avonds aten we bij de pizzeria in de buurt van het hotel, mijn voeten deden na meer dan 20.000 passen best pijn!

My happy life maart 2024

Zondagochtend nog een laatste wandeling en toen was het weer tijd om terug te vliegen. Nu ik heb gezien hoe gelukkig hij daar is en hoe goed hij het voor elkaar heeft, is het gemis een stuk beter te verdragen! Zoals ik al eerder zei: lichter in mijn hoofd, lichter in mijn hart! En over een maandje ga ik weer!

De week erna was gelijk best druk met maar liefst twee events op een dag, het bezoek van mijn ouders om een eerste aanzet te maken met het aanpakken van Bodhi’s kamer en allerlei opdrachten voor mijn blog.

My happy life maart 2024

Ook deed ik nog een leuke bak workshop in de molen, dit keer maakten we een Hongaars kersengebak: bögrés meggyes sütemény.

My happy life maart 2024

In Berlijn kocht ik op een kunstmarkt nog deze te leuke poster. We hangen ‘m boven de droger, waar standaard een stapeltje ‘wees’ sokken ligt!

Buster collage

Voor Bodhi maakte ik een nieuwe collage van Buster (ik maakte er eerder eentje van augustus, september, oktober en november. Dit is Buster in december, januari, februari en maart. Wat wordt hij groot hè. Iemand trouwens nog tips voor hondenspeeltjes die langer dan 1 dag meegaan?

High tea Pasen

Met Pasen genoten we van een heerlijke high tea bij mijn zusje thuis in Almere. Mijn neefje en nichtje hebben alles zelfgemaakt, echt niet normaal mooi en lekker!

Madame Saigon

Bloguitjes

In Rotterdam opende Vietnamees restaurant Madame Saigon. Traditionele Vietnamese gerechten met een moderne twist. En een ontzettend gezellig interieur. Super lekker gegeten.

Dungüd

In Utrecht bezocht ik de lancering van het Australische haarmerk DunGüd in Nederland. Ik heb diverse producten meegekregen om uit te proberen, dus houd mijn instagram in de gaten!

Anne&Max Utrecht

Daarna door naar de Domstraat in Utrecht waar Anne&Max niet alleen filiaal numero 30 opent, maar ook de eerste Anne&Max met boetiekhotel en dinerkaart! Wij kregen een heerlijke proeverij van de diverse borrelhappen en flammkuchen. 

My happy life maart 2024

Tijdens een event van pr bureau Happy life werden we op de hoogte gebracht van alle noviteiten van vier beauty merken: Treaclemoon, Lovea, Q&A en Organic shop. Binnenkort vertel ik jullie meer over de heerlijke zonnebrandproducten van Lovea!

Prozis bestelling

Blogpost

Ik kreeg weer mijn maandelijkse Prozis bestelling binnen, een heerlijk parfum met magnolia en een super leuk paas pakketje van tante Fanny.

Hawaiian Tropic

Een pakketje met de nieuwe smaak van Spa Touch met kersen, heerlijke zonnebrand producten van Hawaiian Tropic en een pakket met hartige stol en allerlei leuke extra’s van Looye tomaten.

Tante Fanny

Van Peugeot kreeg ik een prachtige zoutmolen, de Foodybox Pasen zat weer vol lekkers en natuurlijk nog goodiebags van DunGüd haarproducten en de producten van het Happy Life event. Ik ben weer verwend!

Mini borrelplank

My happy life april 2024

Ik heb nog niet echt plannen staan voor april. Behalve natuurlijk mij goed voorbereiden op mijn volgende tripje naar Berlijn! Dit keer ga ik samen met mijn moeder, en met de trein. Kan ik tenminste ook wat meer spullen meenemen voor Bodhi. Hij blijft nog tot november dus heeft nu ook wel wat van zijn zomerkleding nodig. En hij vroeg o.a. om rookworst, hagelslag en een mixer! We gaan 2 mei, op zijn verjaardag. Kunnen we ’s avonds gezellig uit eten! Fijne april maand!

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*