Deze gekarameliseerde uientaartjes zijn feitelijk mini hartige tarte tatins. Heerlijk met sjalotjes en geitenkaas! Een heerlijke borrelsnack of, zoals ik graag doe, een fantastische lunch! Eigenlijk heb ik, op de geitenkaas na, de rest van de ingrediënten ook altijd wel in huis. Dus snel maken deze heerlijke (en gemakkelijke!) hartige […]
Nieuwste berichten
Soufflé van geitenkaas met lavendel
Hoewel veel mensen denken dat het maken van een kaassoufflé lastig is, blijkt dat echt reuze mee te vallen. Als je het een beetje goed voorbereidt heb je dit heerlijke bijgerecht in een minuutje of 25 op tafel staan. Ik eet het regelmatig naast een stukje vlees of vis en […]
My happy life maart 2024
Na een sombere februari brak in maart letterlijk en figuurlijk de zon door. Buiten, in mijn hoofd en in mijn hart! Wat kan ik toch genieten van die eerste zonnestralen, de bloeiende krokussen en narcissen, al het ontluikend groen. Maar vooral mijn tripje naar Berlijn heeft mijn hart doen springen […]
Kleur in de keuken
Toen ik zo’n 10 jaar geleden eindelijk genoeg geld bij elkaar had gespaard om mijn droomkeuken te kopen, kwam ik tot het besef dat het kiezen ervan geen sinecure is. Van kleur in de keuken tot ‘wat moet waar’. Ik neem je mee in mijn keuzes van toen! Kleurrijke keukens […]
Kaasvlinders
Meestal test ik een recept wel een keer of twee, drie voordat deze op de blog verschijnt. In het geval van deze kaasvlinders was dat echt geen straf! Want man oh man, wat zijn dit toch een heerlijke dooreters. Je moet wel een beetje plannen om ze op het juiste […]
Paashaas eiersalade
Niet alleen is zelfgemaakte eiersalade velen malen lekkerder dan uit de winkel, maar op deze manier geserveerd zet je ook nog eens wat leuks neer bij het paasontbijt of de paaslunch of -brunch! Zo maak je deze leuke paashaas eiersalade! Eiersalade Een ei hoort erbij! En al natuurlijk helemaal met […]