Nieuwste berichten

Restaurant

Yada Yada Market Zaandam

Afgelopen zondag was ik aanwezig bij de officiële opening van Yada Yada Market in Zaandam. Een internationale food court, een eat-drink-shop experience, met bootverbinding vanaf Amsterdam Centraal. Kijk je mee? Yada Yada bevindt zich aan het Noordzeekanaal op het Hembrugterrein. De markt van maar liefst ruim tweeduizend vierkante meter biedt […]

chili con carne hudson style
Hoofdgerecht, Vlees

Chili con carne Hudson style

Onlangs at ik bij Hudson Bar & Kitchen zo’n ontzettend lekkere chili con carne. Met crème fraiche, nacho’s, guacamole en wat geraspte kaas. De chili was heerlijk van smaak en precies pittig genoeg. Die wilde ik namaken! Mijn eigen chili con carne Hudson style.   Op internet vergeleek ik vele recepten en […]

Drinken

Zelf kaneellikeur maken doe je zo!

Sinterklaas is weer in het land. Daar moet op gedronken worden! En na mijn geslaagde experimenten met aardbeienlikeur en frambozenlikeur had ik zin om voor de komende feestdagen weer een lekker likeurtje te maken. Een iets meer donkerder en kruidiger drankje, passend bij de smaken van Sinterklaas en Kerst. Dat moest […]

Restaurant

Gustafson Amsterdam

Het prachtige Westergasfabriekterrein in Amsterdam is weer een tof initiatief rijker: bij Gustafson design-eat-sleep-drink kun je – tot 1 oktober 2016 – terecht om te eten en drinken en binnen afzienbare tijd ook slapen in één van de bijzondere hotelkamers. My happy kitchen deed de test! Let op: dit restaurant […]

Lifestyle

De 10 leukste culi films & series

De echte foodies onder ons weten dat voor sommige mensen gewoon alles om eten draait. Als je aan mij en mijn man vraagt hoe onze vakantie geweest is zal mijn man je vertellen over alle mooie dingen die we gezien hebben. Ik vertel je wat we allemaal gegeten hebben. Kookboeken […]

Nagerecht

Oosterse hangop met kaki en pistache

Afgelopen maandag kon je mijn review lezen van NoCandy, heerlijk gedroogd fruit voor tussendoor. Maar om te laten zien dat je ook lekker kunt koken en bakken met gedroogd fruit geef ik vandaag een recept voor een eenvoudig maar toch bijzonder toetje: Oosterse hangop met kaki en pistache. De kaneel […]