Home » These are a few of my favourite things
Favorieten: bruin beer

These are a few of my favourite things

”Raindrops on roses and whiskers on kittens” , wie herkent het liedje ‘My favourite Things’ uit ‘The Sound of Music’?  Al eerder schreef ik een artikel over ‘My favourite things’ Dingen waar ik gelukkig van word, die mij altijd doen glimlachen. Vandaag laat ik je weer een aantal persoonlijke favorieten zien. These are a few of my favourite things deel 2!

A few of my favourite things!

a few of my favourite things - warm bad

Warm bad

Ik slaak altijd een zucht van genot wanneer ik mij in een warm (lees: gloeiendheet) bad laat zakken. Ik vind dat zo lekker, vooral in de winter. Met een goed boek, een glas wijn, heerlijk geurend badschuim en dan na een poosje weer even de heet waterkraan laten lopen. Zalig! Zodra we er het geld voor hebben wil ik heel graag een nieuwe badkamer!

linguini met verse zwarte truffel

Pasta met truffel

Omdat eenvoud soms het allerlekkerst is. Maar dan wel met de beste ingrediënten. Linguine met verse zwarte truffel staat zo op tafel en je hebt er maar heel weinig voor nodig. Toch kun je mij hier iedere nacht voor wakker maken!!

Geurkaars

Ik heb al jarenlang een geurkaars staan die ik nog nooit heb gebrand. Maar waar ik minstens een paar keer in de week aan snuffel. De kaars ruikt naar pas gewassen wasgoed, zo ontzettend lekker! Het is een kaars van het merk Lily Flame, de geur heet Fresh Linen. Je komt ze niet vaak tegen, ik zag ze in ieder geval nog op voorraad in deze webshop.

Favorieten: bruin beer

Bruin beer

Mijn beer is net zo oud als ik zelf, 52 jaar dus. Ik kreeg ‘m bij mijn geboorte en noemde ‘m (waarschijnlijk een aantal jaar later) bruin beer. Mijn zusje had een kleinere, witte versie. Die heette – je raadt het niet – wit beer. Beer en ik waren onafscheidelijk. Bruin beer heeft nu een plekje in mijn herinneringendoos.

favourite things

Glas wijn en bittergarnituur op het terras

Wat verlang ik naar de lente en wat verlang ik naar de tijd dat we weer gezellig op een terrasje kunnen neerstrijken in goed gezelschap. Genieten van de eerste warme zonnestralen, een koel glas wijn en een grote schaal bittergarnituur. Life doesn’t get any better!

Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief

Kook je een recept van mijn blog? Laat het mij op social media weten met de hashtag #myhappykitchen

Op zoek naar een mooi (kook)boek, keukengadget of delicatessen? Neem eens een kijkje in mijn webshop!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*