Zelf churros maken stond al een poos op het verlanglijstje van Bodhi! Hij kan geen churros kraam voorbij lopen zonder een portie te kopen. Heerlijke warme knapperige deegslierten met een flinke berg kaneelsuiker. Zouden we dat ook zelf kunnen maken? Echt een gerecht voor My happy kids! Spaanse churros […]
Nieuwste berichten
Nostalgie en eten: Handmade Helen
Trouwe lezers van mijn blog weten dat ik gefascineerd ben door de geschiedenis van ons eten en een voorliefde heb voor nostalgie. Zo schreef ik bijvoorbeeld al eerder over de trends in eten en drinken van de jaren 60, 70, 80, 90 en 00. In de rubriek Nostalgie en eten laat […]
Zonder pakjes en zakjes: hartige taart deeg
Ik heb inmiddels al heel wat artikelen geschreven over nutteloze pakjes en zakjes in de supermarkt. Het leek me nu wel eens leuk om van veel voorkomende en populaire pakjes en zakjes de recepten op te schrijven. Zodat ook jij lekker kan koken en eten zonder teveel te betalen of een […]
My happy life januari 2017
Zo, de kop is er weer af. En over exact 50 nachtjes slapen is het alweer lente! Okay, misschien wat optimistisch gedacht maar ik kijk graag naar ‘the bright side’. Januari was niet echt een hele spannende maand. Al begon de maand natuurlijk bijzonder goed met onze vakantie op La […]
Gevulde portobello met camembert en honing
Deze gevulde portobello met camembert en honing maakte ik voor de maandelijkse foodblogswap. Ik mocht deze maand koken van de blog Great little kitchen. Geen onbekende voor mij, ik mocht op de blog van Stéphanie al een keer mee doen aan de rubriek ‘Een kijkje in de keuken van…’! Kiezen, […]
Albert Heijn en ik – onze geschiedenis en Zaanse roots!
Ik ben geboren thuis bij mijn oma in Westzaan maar woon vanaf mijn geboorte in Zaandam. Vanuit mijn slaapkamertje zag ik het immense (inmiddels voormalige) hoofdkantoor van Albert Heijn aan het Anker Smidplein. Een heuse wolkenkrabber in die tijd! Zal dat de reden zijn dat ik altijd een zwak voor […]