Ik ben groot fan van de museumkaart. Niet alleen ben je al snel goedkoper uit, je ontdekt ook nog eens de leukste musea en tentoonstellingen. Regelmatig bezoeken wij op zaterdag een willekeurige stad in Nederland om daar te winkelen, lunchen én een museum te bezoeken. Omdat dit natuurlijk een foodblog […]
Nieuwste berichten
Homemade frambozenlikeur
Hoe leuk is het om zelf je eigen likeurtjes te maken? Ik kan je vertellen: heel erg leuk. En lekker! En je hebt maar een paar ingrediënten nodig: een smaakmaker, wodka, suiker en tijd. Nu er volop frambozen te krijgen zijn was het dit keer tijd voor een homemade likeurtje […]
Singapore Food Fair: win een kookworkshop
Als Hagenaar heb ik het geluk dat ik veel ‘exotische’ winkels in de buurt heb zitten. Van de Libanese avondwinkel tot de Poolse bakker en van de Turkse slager tot complete Aziatische supermarkten. Vooral in de Aziatische supermarkt kom ik graag. Bij Amazing Oriental, onder de Grote Marktstraat, weet je […]
Allerhande kerstfestival
Afgelopen week werd ik door mijn zusje geattendeerd op het krantenberichtje over het Allerhande kerstfestival. Als liefhebber van eten, Albert Heijn/Allerhande en kerst is dit natuurlijk een evenement waar ik bij MOET zijn! Allerhande kerstfestival is een evenement in de stijl van de populaire foodfestivals, met de sfeer van […]
Mini rozemarijn-kaastaartjes met gekarameliseerde ui
Voor mijn tweede inzending in de #IKEAfoodchallenge maakte ik gebruik van de Ost präst kaas die in mijn pakket zat. Wat een ontzettend lekkere kaas is dit! Een half harde gerijpte kaas met een heerlijke uitgesproken smaak. Ik kreeg meteen het idee om deze kaas te gebruiken in een heerlijke […]
Biefstuk chimichurri spiesjes
Met een beetje geluk kan deze maand misschien de bbq nog wel een keer aan. En anders trek je gewoon de grillpan uit de kast. Want deze biefstuk chimichurri spiesjes smaken gelukkig ook lekker uit de pan! Als ‘milde’ tegenstander van pakjes en zakjes ben ik lange tijd stiekem fan […]