Home » Omeletrol met kruidenroomkaas en zalm
omeletrol met kruidenroomkaas en zalm

Omeletrol met kruidenroomkaas en zalm

Een eitje met pasen hoort erbij! En die kun je natuurlijk op allerlei manieren eten. Een gepocheerd ei met hollandaisesaus is mijn favoriet. Maar deze omeletrol met kruidenroomkaas en zalm is een goede tweede!

omeletrol met kruidenroomkaas en zalm

Ontbijt, lunch of brunch

Wij doen meestal alleen aan een paasontbijt. Maar als je de magazines van de supermarkten moet geloven is er tegenwoordig zelfs sprake van een paasdiner! Ook de gourmetschotels vind je weer volop terug in de schappen. Pasen in het nieuwe kerst.

gebakken mosselspiesjes - prikkers Anovi

Omeletrol met carpaccio mag ook!

Deze heerlijke omeletrol kun je eigenlijk altijd wel serveren. Bij ontbijt, lunch of brunch, maar ook als hapje bij de borrel. Geen liefhebber van vis? Vervang de zalm dan bijvoorbeeld door carpaccio of kipfilet. Die leuke tapasprikkers zijn trouwens van Anovi.

omeletrol met kruidenroomkaas en zalm

Omeletrol met kruidenroomkaas en zalm

Omeletrol met kruidenroomkaas en zalm

Omeletrol met kruidenroomkaas

Een heerlijk borrelhapje of brunch gerecht voor Pasen
Print Pin
Gang: Borrelhapje, lunchgerecht
Keuken: Nederlands
Trefwoord: ei, pasen
Bereidingstijd: 10 minuten
Totale tijd: 10 minuten
Servings: 7 plakjes

Wat heb je nodig:

  • plastic folie
  • cocktailprikkers

Ingrediënten

  • 4 eieren M
  • 1 scheutje melk
  • 1 eetlepel platte peterselie grofgehakt
  • 100 gram gerookte zalm
  • 1 bakje kruidenroomkaas
  • boter om in te bakken

Aan de slag!

  • Klop de eieren los met een scheutje melk. Voeg de platte peterselie toe en breng op smaak met zout en peper.
  • Smelt een klontje boter in een koekenpan en voeg de eieren toe. Bak op een middelhoog vuur tot het ei grotendeels gestold is. Draai om met behulp van een bord. Bak ook de andere zijde nog een minuutje of twee. Haal uit de pan en laat afkoelen.
  • Smeer de omelet in met kruidenroomkaas. Dat hoeft niet zuinig! Beleg met de plakjes zalm en rol voorzichtig op. Wikkel in plastic- of aluminiumfolie en laat in de koelkast een uurtje opstijven.
  • Haal uit de folie en snijd in plakjes. Steek een prikker in iedere plak.
Delen op Facebook

Bewaar het recept voor omeletrol met kruidenroomkaas en zalm op Pinterest:

omeletrol met kruidenroomkaas en zalm

Summary
recipe image
Recipe Name
Omeletrol met kruidenroomkaas en zalm
Author Name
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*