In de aanloop naar Pasen experimenteer ik graag met allerlei recepten met ei. Ik ben dol op eieren, op allerlei manieren bereid. Gebakken, gekookt (stevig wit, zachte dooier!), roerei met spek of verwerkt in een soufflé. Maar bijvoorbeeld ook in deze Franse klassieker, de oeuf en cocotte. Gezellig en lekker […]
Nieuwste berichten
Goed en betaalbaar Japans eten bij Itamae Zoetermeer
Toen Bodhi drie was en hij mocht kiezen waar hij wilde eten voor zijn verjaardag koos hij niet zoals de meeste kinderen voor McDonalds maar voor de Japanner. Voor de teppan yaki om precies te zijn. Mijn lieve lekkerbek! Nog steeds is het hele gezin dol op teppan yaki, eten […]
Geschiedenis van De Ruijter – broodversierder sinds 1860
Iedereen eet weleens een boterham met hagelslag of een beschuit met muisjes van De Ruijter. Sinds 2001 is dit oer Hollandse merk in handen van Heinz. Maar het begon allemaal in Baarn. Dit is de geschiedenis van De Ruijter! Geschiedenis van De Ruijter Muisjes Zeg je De Ruijter, dan zeg […]
Crème brûlée
Soms kom ik er achter dat een gerecht wat we thuis regelmatig eten, nog helemaal niet op mijn blog staat. Dat is ook het geval met crème brûlée, het favoriete toetje van mijn twee mannen. Van Peter kreeg ik voor Valentijnsdag een crème brûlée brander cadeau (hé, we zijn niet […]
Adembenemend Rome #2 en recept carciofi alla guidia
Door gastblogger Dieneke van der Waal – Op onze tweede dag (lees ook het verslag van dag 1) in adembenemend Rome gaan we weer vroeg op pad want voor onze tour door het Colosseum en het Forum Romanum willen we eerst nog even ergens ontbijten. Omdat ons hotel vlakbij het […]
Energieboost met het Coffee mask van The Body Shop!
Zeg je koffie, dan zeg je Anne-Marie! Geen dag begint goed zonder een heerlijke espresso (of twee). Lekker rustig op de bank, terwijl ik de krant lees of door Instagram scroll op de iPad. En ook voor mijn huid is er nu een koffie energieboost met het Nicaraguan Coffee Intense […]