Nieuwste berichten

geitenkaaslollies met pistachecrumble
Bijgerecht, Buffet, Snack

Geitenkaaslollies met pistachecrumble

Voor de high tea die ik organiseerde voor mijn 50e verjaardag was ik nog  op zoek naar een lekker hartig en kleurrijk receptje. Ik had nog een sinaasappel liggen en een peterselieplantje op mijn aanrecht staan. Nog even naar de markt voor een zakje gepelde gebrande pistachenootjes en het recept […]

Proef Letland - dessert
Lifestyle

Proef Letland!

Latvia, douze points. Tot nu toe kende ik Letland eigenlijk alleen maar als één van de deelnemende landen aan het Eurovisie songfestival. Letland viert dit jaar haar 100-jarig bestaan en organiseert daarom deze maand allerlei culinaire activiteiten onder de noemer Proef Letland. Ik mocht aanwezig zijn bij de aftrap met […]

Restaurant

Restaurant La Salle: nieuwe betaalbare hotspot in Den Haag!

Zoals jullie wellicht wel vaker hebben gelezen volgt Bodhi op het vmbo een speciale kookklas. Hij vindt dat echt geweldig, en zijn moeder natuurlijk ook! Onlangs zegde zijn kookleraar zijn baan op om een droom waar te maken: hij opende begin mei  in Den Haag Restaurant La Salle. En natuurlijk gingen wij […]

unicorn mini cupcakes
Bakken

Unicorn mini cupcakes

Voor de high tea die ik organiseerde voor mijn 50e verjaardag maakte ik maar liefst 23 verschillende zoete en hartige hapjes. Waaronder deze unicorn mini cupcakes. Zijn ze niet cute? Cupcakemaker Omdat ik de ruimte in mijn oven goed kon gebruiken besloot ik mijn roze Princess cupcakemaker weer eens onder […]

geschiedenis van de bioscoop
Geschiedenis

Geschiedenis van de bioscoop in Nederland

Ik blijf het altijd een uitje vinden: naar de bioscoop gaan. En altijd mét cola en popcorn, want dat hoort er gewoon bij. Jezelf even twee uur helemaal onderdompelen in een donkere zaal met megagroot scherm en goed geluid, I love it! Vandaag neem ik je mee in de geschiedenis […]