Nieuwste berichten

La Palma
Lifestyle, Persoonlijk

My happy life januari 2018

Over dingen die niet altijd gaan zoals je ze had gepland…..Was het niet John Lennon die zei ‘Life is what’s happening to you while you are busy making other plans’? Ik had het zo leuk bedacht. Lekker knallen in december en dan een welverdiende vakantie naar La Palma. Maar ik […]

Tosti van zoete aardappel
Foodblogswap, Lunch

Tosti van zoete aardappel, koolhydraatarme lunch

Voor de foodblogswap van januari mocht ik koken van de blog van Foodie Marjan. Net als ik kookt Marjan vol passie en zonder pakjes en zakjes. En deelt zij inmiddels op haar leuke blog meer dan alleen maar recepten. Mijn oog viel vrijwel direct op de tosti van zoete aardappel. […]

Rabarber crumble
Bakken, Nagerecht, Zoet

Zelf rabarber crumble maken

In de Verse Oogst box winter editie vond ik tot mijn grote vreugde rabarber. Je zal het misschien niet geloven, maar ik had dus nog nooit zelf rabarber klaargemaakt. Die rare paarse stengels, wat je daar nou mee? In de box zat ook een recept voor rabarber crumble. Dat zag […]

wijn drinken bij aziatisch eten - sushi
Aziatische keuken, Drinken

Wijn drinken bij Aziatisch eten

Wij zijn thuis dol op Aziatisch eten. En dan vooral de Thaise en de Indiase keuken. Je vindt dan ook veel recepten uit deze keukens terug op mijn blog. Wat ik eigenlijk nooit doe is wijnadvies geven bij gerechten. Deels omdat ik gewoon geen echte wijnkenner ben. Maar wijn drinken […]

wortelpudding
Restaurant

Restaurant Veda, verborgen Indiase parel in Scheveningen

Sinds onze reizen naar India hebben we een groot zwak voor de Indiase cultuur én keuken. Een nieuw Indiaas restaurant in Den Haag? Dat moesten we natuurlijk proberen. Je moet er overigens wel even naar zoeken. Want wie verwacht dat je, via de prachtige Kurzaal van het Kurhaus in Scheveningen, […]