Nieuwste berichten

Bakken, Zoet

Reese’s peanutbutter cupcakes

Het blijft een wonderlijk fenomeen: hoe alles wat uit Amerika komt cool is. Voor de jeugd van tegenwoordig in ieder geval. Van Mountain Dew tot mac’n cheese en van Starbucks tot KFC, Bodhi is fan! Samen met hem maakte ik daarom deze fantastisch lekkere Reese’s peanutbutter cupcakes. All American food […]

Zelf mosterd maken
Basis, Bijgerecht, Saus

Zelf mosterd maken

En weer kan ik een receptje wegstrepen van mijn foodbucketlist. Het gaat lekker! Zelf mosterd maken stond al een poosje op de planning. En als je beseft hoe makkelijk is vraag je je eigenlijk af waarom het zo lang heeft geduurd. Zelf maken Sommige dingen zijn eenvoudiger om te kopen […]

Travel

Thuis in la douce France

Tropische oorden, de pasta in Bella Italia, de inspiratie in London. Allemaal geweldig maar voor mij gaat er toch echt niets boven La Douce France. Het begint al bij het overschrijden van de grens. De nostalgie van de Europese grenzen mag dan wel verdwenen zijn maar we gaan bij het […]

Mama als kind
Nostalgie

Nostalgie en eten – mijn mama!

Trouwe lezers van mijn blog weten dat ik gefascineerd ben door de geschiedenis van ons eten en een voorliefde heb voor nostalgie. Zo schreef ik bijvoorbeeld al eerder over de trends in eten en drinken van de jaren 60, 70, 80, 90 en 00. In de rubriek Nostalgie en eten laat […]