Nieuwste berichten

Hoofdgerecht

Quinoa salade met gerookte kip

Best vreemd dat ik, als foodblogger, nog niet eerder quinoa had geprobeerd. Weet ook niet echt waarom. Hoogstens dat ik altijd een beetje tegendraads word wanneer een product opeens zo’n hype is. Dan wil ik het juist niet meer. Stom, slaat eigenlijk nergens op. Aan de quinoa dus (spreek uit […]

Aziatische keuken, Hoofdgerecht, vis

Sushi salade

Ik ben dol op sushi. Maar als ik het alleen voor mezelf klaar moet maken (manlief is geen liefhebber) heb ik niet altijd zin om aan het rollen en bouwen te gaan. Vaak maak ik dan deze sushi salade. Een stuk minder werk maar wel dezelfde heerlijke smaken. En je […]

(Kook)boek

Het Grote Sinterklaas Kookboek

Nu heel Holland bakt kon ook Sinterklaas niet achter blijven. Dit originele kookboek staat vol met sinterklaaslekkernijen. En het beslaat de hele Sinterklaastijd, van het aftellen naar de intocht tot recepten met overgebleven chocoladelettters. Het Grote Sinterklaas Kookboek In het boek van schrijfsters Anneke Ammerlaan en Yolanda van der Jagt […]

Restaurant

Mijn Michelin-doop bij HanTing Den Haag!

Eten bij een Michelin ster restaurant. Dat had ik nog nooit eerder gedaan. Afgelopen week gingen we het met het managementteam van mijn werk uit eten bij restaurant HanTing aan de Prinsenstraat in Den Haag. Een restaurant met een Michelin ster! HanTing Den Haag Han Ting is een Aziatisch fusion […]

Thaise rode curry
Aziatische keuken, Hoofdgerecht

Thaise rode curry of Chuu chi kai

Weer een Thais gerecht dat niet al te moeilijk om te maken is maar je met één hap naar Azië brengt, Thaise rode curry. Zo veel verschillende geuren en smaken, zo lekker! Had ik al gezegd dat het een van mijn favoriete keukens is 🙂 Verse kruiden Ik gebruikte kant-en-klare […]