Nieuwste berichten

Aziatische keuken, Hoofdgerecht

Saté van kipgehakt met sereh

Een lust voor het oog en de smaakpapillen: deze saté van kipgehakt met sereh. Het is best vullend, dus mijn combi met noodles bleek achteraf een beetje teveel van het goede. Serveer met lekkere knapperige sperzieboontjes en wat rijst of nasi. Saté lilit Deze vorm van saté wordt ook wel […]

Cadeautip, Sinterklaas

Vijf culi cadeautjes onder de vijf euro

Hoera, het is pakjesavond! Ga je vanavond ouderwets aan de slag met surprises en gedichten? Of ga je dobbelen? Voor iedereen die vandaag nog snel wat last-minute cadeautjes moet scoren geef ik je hieronder tips voor vijf culi cadeautjes onder de vijf euro. Veel plezier vanavond! De blikjes met kruiden […]

Hoofdgerecht, Italiaanse keuken

Flammpasta

Geïnspireerd door de orginele Duitse Flammkuchen maakte ik afgelopen week dit heerlijke pastagerecht. Mijn zoontje – oh wat ben ik gezegend met een kind dat alles eet en lekker vindt – doopte dit gerecht spontaan Flammpasta. We houden ‘m erin! Een lekker herfstachtig pastagerecht. Serveer bijvoorbeeld met een rucolasalade met […]